FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Bogdan Lobonț a început treaba la națională! Ce a făcut la meciul de ieri + ce a zis după meci: "A fost ca-n prima zi de școală"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 10:15

Bogdan Lobonț a stat în tribune la meciul de ieri contra Kazahstanului, câștigat de România 3-1, primul pentru Cosmin Contra pe banca echipei naționale. A explicat de ce a făcut acest lucru și care sunt impresiile sale. 

"De sus ai posibilitatea să ai o vedere mai amplă a terenului de joc şi a tot ceea ce se întâmplă în teren. Am revenit cu plăcere. Cu toate că nu am fost prezent fizic în ultimii patru ani, am fost alături de echipa naţională şi o să fiu în continuare.

Sunt impresionat de talentul şi de calităţile pe care le au jucătorii care sunt la echipa naţională. Şi sunt şi alţii care nu au prezențe aici, care oricând ar putea face faţă naţionalei.

A fost ca în prima zi la şcoală pentru mine. Sunt jucători noi, jucători pe care nu îi cunoşteam. Am avut posibilitatea să îi cunosc.

Trebuie să muncim mult, în general, ca şi echipa. Trebuie să construim o identitate puternică care să ne permită construirea unui ciclu important pentru naţională", a declarat Lobonţ conform TV Telekom Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
geo.b.
geo.b.  •  06 Octombrie 2017, 16:13

Parerea mea este ca Lobont,atunci cand va fi antrenor,va fi unul dintre cei mai de succes antrenori.Asa cred eu.

ionnis
ionnis  •  06 Octombrie 2017, 13:36

e terminat ca jucator. Il pun portar la FRF

polistul68
polistul68  •  06 Octombrie 2017, 13:26
Postat de nea_vanea.60 pe 06 Octombrie 2017, 12:21

rasfatat de soarta a fost inca din perioada junioratului. ca si chivu, el este cununat cu norocul banului

Poate e adevarat ce spui...dar si cu multa munca..faptul ca a stiut ce decizii sa ia, la timpul potrivit, e meritul lui.....la orice om, i se opresete "trenul norocului " in gara ...daca nu te urci cand trebuie....pleaca. Si nu se stie daca va mai opri vreodata....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează