FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Popescu reacționează după ce Florin Tănase l-a criticat pe selecționerul Cosmin Contra: „Este o atitudine pozitivă”

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 11:14

Gică Popescu, consilierul prim-ministrului României, a fost în vizită azi la stadioanele Ghencea și Giulești pentru a vedea stadionul lucrărilor de modernizare pentru EURO 2020.

Gică Popescu, fost căpitan al României, a comentat declarația atacantului de la FCSB, Florin Tănase, care a spus că este nemulțumit de faptul că selecționerul Cosmin Contra nu l-a convocat pentru dubla cu Suedia, 23 martie, și Insulele Feroe, 26 martie, din preliminariile Euro 20020.

Este o atitudine pozitivă, din punctul de vedere al jucătorului. Cine vrea să facă performanță, vrea la națională. E normal să vrei să joci pentru echipa națională. Dar trebuie să ții cont că nu poți fi convocat dacă nu ești în formă. Și contează și rezultatele echipei.

În acest moment, rezultatele Stelei depind de evoluțiile jucătorilor de acolo. Dacă nu a fost convocat, înseamnă că evoluțiile nu au fost cele așteptate de selecționeri”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

„Nu știu de ce e un singur stelist. Foarte puțini la națională în ultimul timp. Noi trebuia să fim pe primul loc la 15 puncte ca să fim luați? Sunt alții, de la alte echipe, cu jocuri așa și așa, care sunt chemați mereu. Nu văd doar eu asta, o vede toată lumea.

Normal că îmi pare rău. Când mă uit și eu pe statistici, văd câte pase, câte goluri dau, e normal să am regrete” Florin Tănase la TV Telekom Sport. 

Citește și:

Ioan Andone îl înfundă pe Florin Tănase: „Dacă eram selecționer, mă gândeam dacă îl mai chem la națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
blatistu49
blatistu49  •  19 Martie 2019, 14:34

TANASE nu i jucator va i de capul lu i simuleaza la orce atingere si primeste penaltiuri trucate de la baietiii in negru in liga Betano

104343947122875
Anton Pan  •  19 Martie 2019, 12:52

Stadion nou de 30.000 locuri pentru o unitate militara!!! Noaptea mintii guvernantilor si confirmarea faptului ca Romania inca mai pastreaza cu sfintenie ramasite ale regimului sovietic!!! Ce sa faca o cazarma cu un stadion nou, dupa ce a distrus si a dus la ruine fosta arena din Ghencea?! Se poate utiliza o investitie publica majora doar pentru miutele, gratarele si berea burtosilor in kaki, lenesi, stransi la un loc caldut in Cazarma Stalinista a Armatei-CSA??? Avem un metru de autostrada si multi kilometrii de stadioane construite absurd in unitati militare, sau in dotarea unor ministere (transporturi, interne), adica exact ca in anii de trista amintire! Probabil e nevoie de stadion militar pentru mari adunari populare, discursuri ale conducatorilor iubiti, aplicatii NATO, trageri de noapte, instructii de front!! Asa ceva nu se mai intampla de mult timp in UE, poate doar in Coreea de Nord, de aceea Romanica este unica, eterna si mereu fascinanta!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Martie 2019, 12:44

Da, clar de grija vărsării sângelui pentru patrie a reacționat puful de păpădie așa! Nea Popescule, știi matale foarte bine, doar ai fost în cârdășie cu Giovani, că naționala e o vitrină, una care-ți crește prețul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează