FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE VIDEO // Declarații măgulitoare la adresa unui fotbalist de la naționala U21: "Are ceva din Inzaghi și Vieri, va rămâne în istorie"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 12:37

Invitat în emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, impresarul Bogdan Apostu l-a lăudat pe George Pușcaș, 22 de ani, atacantul naționalei U21 și al lui Palermo, cel care în partida de aseară cu Liechtenstein a reușit o "dublă".

"Îmi place mult, e unul dintre jucătorii care vor rămâne în istorie. Va ajunge la valoarea lui Florin Răducioiu sau Viorel Moldovan. Ar putea juca fără probleme și la naționala mare.

E între Inzaghi și Vieri, are câte ceva din fiecare. E un atacant complet. Dacă va continua pe această linie, sunt convins că va ajunge să joace la echipe mari", a spus Apostu, la emisiunea GSP LIVE

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Declarații la superlativ despre Hagi: "Merită 3 statui în fața Casei Fotbalului și să fie clonat!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
merace
merace  •  17 Octombrie 2018, 19:55

Daca e impresarul lui, cum sa nu-l laude pana la ceruri?! Doar vrea sa-l vanda cat mai scump!

triple.core.hd
triple.core.hd  •  17 Octombrie 2018, 15:05
Postat de zagna pe 17 Octombrie 2018, 14:54

Vorbim de echipa ! Cat de departe va ajunge fiecare jucator, depinde de individ. PS: Etalon cernat ? Ma faci sa rad...

Nu vorbim de echipa, reciteste articolul sub care comentam. Am facut precizarea ca sunt o echipa buna, grup unit, familie. Apoi am comentat individual, subiectul articolului - si comparatia facuta intre jucatori peste generatii - altfel, Florin Cernat a fost un talentat playmaker [nu am zis mai mult] si nu vad niciun jucator de creatie macar de nivelul lui la U21. P.S. Pe Ianis nu il compar cu nimeni, pentru ca din pacate numele il pune in comparatie doar cu tatal sau. P.P.S. Coman nu are potentialul pe care l-a avut Zicu, poti sa razi... dar de Coman!

zagna
zagna  •  17 Octombrie 2018, 14:54
Postat de triple.core.hd pe 17 Octombrie 2018, 14:45

Jucatorii U21 sunt talentati intr-adevar, formeaza un grup unit, iar asta i-a ajutat, dar ne pierdem cu firea daca avem impresia ca vreunul dintre ei este la nivelul unui Chivu, Mutu, Contra, Vio Moldovan, Galca, Adi Ilie sau Ilie Dumitrescu. Iar ca sa-i compari cu generatia de aur, cu Belo, Lupescu, Petrescu, Munteanu, Hagi, Popescu sau Raducioiu e ridicol, sincer! Portarul poate ajunge, sa zice, la niveul lui Lobont (desi e greu tare), dar in rest, daca voi vedeti un fundas de banda de potentialul lui Rat, de exemplu, aratati-mi-l si mie (Florin Stefan? Hahaha), un inchizator de nivelul lui Tibi Ghioane macar, un playmaker de talentul unor Fl. Cernat sau Sanmartean... Sa fim seriosi, sunt buni, sunt o familie, dar departe de o generatie de aur. La acelasi nivel de varsta Alin Stoica cred ca promitea mai mult la Anderlecht si apoi Brugge, decat o face Razvan Marin la Standard... Mitea arata mai mult potential decat Fl. Coman. Despre ce vorbim?

Vorbim de echipa ! Cat de departe va ajunge fiecare jucator, depinde de individ. PS: Etalon cernat ? Ma faci sa rad...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează