FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAȚIONALĂ

Omul acuzat că "bea până se p**a pe el la lot" le face morală dinamoviștilor de la U21: "Noi nici nu îndrăzneam să cerem voie"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 17:09

Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu se află în centrul unui scandal pentru că au băut alcool în avionul care ducea naționala de tineret a României în cantonamentul din Spania. Vezi detalii.

Dorinel Munteanu, jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul României, a declarat că este inadmisibil ce se întâmplă la nivelul juniorilor, după scandalul iscat de cei patru.

"Acești jucători reprezintă naționala de tineret și clubul Dinamo, un club de tradiție, cu nume, care nu trebuie să fie făcut de rușine de niște jucători tineri în care multă lume a avut încredere.

În atâția ani de echipă națională, după meciuri, când câștigam, sau dacă, Doamne ferește pierdeam, nici nu îndrăzneam să cerem voie să bem un pahar de vin sau o bere în avion. Este inadmisibil cu ce ne confruntăm la nivel de juniori!", a declarat fostul mijlocaș tricolor la TV Dolce Sport.

Totuși, Ionel Ganea l-a acuzat dur pe Dorinel în 2015, povestind episoade similare celor de la U21, în care ar fi fost implicat Munteanu. 

"El se p..a pe el de la băutură! Mergea cu lăutarii la băutură prin București. Își lua și omul care să-l aducă acasă, la cantonament", a spus Ganea în urmă cu doi ani pentru Libertatea, după ce Dorinel Munteanu l-a acuzat că l-ar fi amenințat pe Emeric Ienei cu bătaia.

134 de meciuriși 16 goluri are Dorinel Munteanu la echipa națională 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Martie 2017, 09:30

De ce nu-l intrebati pe Prunea, omul "cu protocolul" femeilor si bauturilor in cantonamentele nationalei? Inteleg ca acum este bine sa pozezi in mare "apartor moral", uitind ca atunci cind erai la virsta lor faceai chiolhanuri si te dastrabalai cu fel de fel de para-sute. Chiar s-au uitat acele episoade in care "tricolorii" chefuiau pina dimineta, inaintea unui meci? Fiind ploiestean, imi amintesc episoadele bahice ale unor jucatori precum Pahontu, Florea sau Babone. Si nimeni nu se scandaliza. In fond este viata fiecarui jucator si el decide daca este bine sau nu sa mai traga - din cind in cind - cite un chef. Daca i-ati vedea pe jucatorii Astrei dupa fiecare antrenament, nu ati mai vorbi! Sunt aidoma "personajelor" caracterizate de Sumudica. Noroc ca in vestiarul Astrei nu mai sunt chiuvete!

887135588047117
Victor Peneaca  •  23 Martie 2017, 09:13

Nimeni nu este curat ca lacrima toti grsim si calcam cateodata stramb. Morala este usor de facut iar lucruri pe care le declara Dorinel sunt fanteziste. Nu uitati ca au avut un meserias la lot (Tamas) asa ca tot ce declara este fantezie. Cred ca mai important decat sanctiunile este invatamintele care le trag cei patru dupa acest episod. Deasemeni nu cred ca s-au facut praf asa cu se scrie in presa. Sunt sportivi de performanta si foarte putin alcool le fura mintile. Sa-i dojenim si sa le mai dam o sansa pentru ca orice om merita o a doua sansa.

tb73
tb73  •  22 Martie 2017, 22:22
Postat de tb73 pe 22 Martie 2017, 22:22

Moaaa... ce *** de la tac-su si-a luat patrick petre, cand a ajuns acasa!!!

Cred ca iar nu ii mai da voie pe afara o luna...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează