FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Panduru a găsit marea problemă a naționalei: "Contra a fost inspirat, dar noi suferim în altă parte"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 20:52

Basarab Panduru consideră că egalul cu Danemarca, 1-1, e unul meritat pentru naționala României, însă vede o mare problemă în atacul echipei conduse de Cosmin Contra.

"A fost inspirația lui Contra de a introduce și al doilea atacant. Nu mă așteptam să fie Țucudean. A fost o schimbare de atitudine. Jucătorii au alergat foarte mult, mijlocașii de bandă au ajutat foarte mult fundașii. Deși părea la începutul jocului că avem o echipă de atac, n-a fost chiar așa. Chiar dacă am jucat cu Stanciu lângă Hoban n-am fost periculoși. Am fost foarte preocupați să nu primim gol.

Danezii se vedeau deja pe locul doi și au lăsat-o mai moale pe final. Nici ei n-au avut un joc foarte elaborat, nu ne-au pus mari probleme. Noi la apărare suntem buni, trebuie să vorbim ce facem cu atacul. Când am avut doi atacanți am devenit mai periculoși", a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
977695128920665
Mihai Tihan  •  09 Octombrie 2017, 09:34

Peste tot golul nostru este comentat ca fiind "creatia" celor doi, Tucudean si Deac, doua "chifle" norocoase. Nu se spune nimic de centrarea perfecta a lui Bancu, debutant la nationala. Cred ca a fost singura centrare buna a romanilor in tot meciul. Comentatorii tvr s-au trezit cand mingea bâjbâia spre poarta. Ne-am tot plans de ghinioane acum uite ca s-a intors roata, un gol perfect valabil anulat danezilor si unul norocos al nostru.

103813200265666
Octavian Boran  •  08 Octombrie 2017, 23:54

Capitanul echipei Nationale care nu joca la echipa lui de club unde ati mai pomenit asta? Chirichesi este pericol ptr poarta noastra, nu lasi mai aduce la echipa. Baluta, Ganea, chiar si Andone care in 10 meciuri a marcat doar un gol si ala la un meci amical..aut.Avem jucatori straini f,buni cu cetatenie..pe care ar trebui sa-i aducem la Nationala, eu zic sa Incercati , mai schima mentalitatea echipei nationala si asa prafuita si neschimbata de 20 de ani,.Contra sa nu se laude ca prostu ca, inca nu a castigat nimic nu am vazut mari schimbari in jocul echipei..

shark_34
shark_34  •  08 Octombrie 2017, 22:40
Postat de wba33 pe 08 Octombrie 2017, 21:46

du-te si fa mancare...poate acolo te pricepi mai bine

Chiar nu vezi ca are dreptate sau ai ceva cu femeile?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează