GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CARICATURĂ

Caricatura zilei » Vindecare miraculoasă: cum a ieşit Gigi Becali pe poarta închisorii în prima zi de libertate :D

Articol de GSP - Publicat marti, 13 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 10:52

În prima zi liberă după un an de detenţie, Gigi Becali a surprins prin tonusul excelent pe care l-a arătat. Caricatura de azi din Gazeta Sporturilor îl înfăţişează pe patronul Stelei în timp ce iese entuziast pe porţile închisorii, "uitînd" că are probleme grave de sănătate :).

616776-gigi.jpg

Becali a recunoscut azi că şi-a exagerat problemele de sănătate. Detalii AICI

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (8)
gabisp
gabisp  •  14 Mai 2014, 13:51

Omul asta (G.Becali) e ...incurabil...S-a umflat in pene cum ca nu putea sa apara cu gulerul ala, ca un pui pricajit (!) -sau aproximativ a spus-o- el vrea sa apara in fata romanilor ca un leu (!) - adica triumfator, sfidator...( el apare in limuzina, el da interviuri-presa romaneasca TOT MICA si PROASTA a ramas...- el nu lucreaza ca "prostii" aia de Copos sau MM ca tamplar, el e ditamai supraveghetorul...) Se vede treaba ca anul petrecut la puscarie nu i-a folosit (INCA) la NIMIC... Romanii au o vorba : PROSTUL NU E PROST DESTUL PANA NU E SI FUDUL !!!!

pma77
pma77  •  13 Mai 2014, 15:57

avocatii si medicii ar trebui ridicati pentru fals in declaratii!

smirc
smirc  •  13 Mai 2014, 13:21

Poate cineva sa imi explice si mie ce fel de puscarie este aia cind ai o zi libera pe luna si in fiecare zi iesi din puscarie sa te duci la "munca". Deci intri la puscarie pentru lucruri ilegale, continui sa faci lucruri ilegale(ba sint bolnav ba nu sint) si traiesti la fel de bine ca si cum nu ai fi la "puscarie". Deci puscaria e cam un fel de pension, te duci acolo seara sa dormi citeva ore. Cit a fost acolo fara sa iasa numai scria nimeni de el, acum sa umplut ziarul cu el.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close