GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI

Dacă dezbaterea dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta ar fi fost un meci de fotbal? Gabi Balint a analizat pe facebook: "Tactică de Liga 2"

Foto: dcnews.ro
Foto: dcnews.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 14:19

Marţi seară, la postul Realitatea TV, a avut loc prima dezbatere între cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din 2014, Klaus Iohannis şi Victor Ponta.
Fostul internaţional, Gabi Balint, a postat pe facebook o analiză a dezbaterii, pe care a comparat-o cu un meci din Liga a doua şi a analizat calităţile fiecărui candidat.

"M-am uitat şi eu la meciul Ponta-Iohannis. Mă aşteptam la un meci de Champions League dar pînă la urma a fost un meci modest de divizia B.

Ponta, bine pregătit fizic şi tactic, a jucat pe atac, dar tehnica i-a jucat feste în driblingurile împotriva unei apărări destul de firave, pregătită de Iohannis. Arbitrul a trecut cu vederea faulturile pe care le-au făcut cei doi şi nu a acordat nici macar un cartonaş galben, deşi au fost lovituri aplicate sub centura.

Posesia şi şuturile pe lîngă poartă au fost de partea lui Ponta, dar Iohannis a fost periculos pe contraatac. Meciul s-a terminat 0-0 şi asteptăm prelungiri care nu s-au mai disputat din cauza reclamelor publicitare. Finalul meciului o să-l aflăm duminică seara, alături de milioane de romăni şi tot ce ne dorim e să se termine într-un cadru de fair-play, fără blaturi la numărarea golurilor, scuze, a voturilor...", a spus Gabi Balint.

Gabi Balint este în prezent analist tactic la postul DigiSport şi a antrenat echipe precum FC Vaslui, Poli Timişoara, Sheriff Tiraspol şi naţionala Moldovei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
hotangels
hotangels  •  13 Noiembrie 2014, 12:17

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

spinuv
spinuv  •  13 Noiembrie 2014, 11:47

De ce or tine uni neaparat sa se faca de ris?Desigur ma gindesc la Balint...Raspunsul este ca ,si asa mai aude lumea de ei.Trist.

luciansj
luciansj  •  13 Noiembrie 2014, 10:22

Iohannis presedinte. Decat j-e-g-u-l de Pinochio, mai bine Klaus. Nici nu ma mir cand vad aici atatia pro Ponta. Doar sunteti majoritatea din sud. Transilvania il alege pe Iohannis.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează