Articol de GSP - Publicat sambata, 04 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 februarie 2012 19:21

De ce este Gazeta Sporturilor un produs de calitate? Pentru că furnizăm zilnic, în ediţia tipărită sau pe gsp.ro, zeci de articole scrise de cei mai buni jurnalişti de sport din România şi opinii ale celor mai apreciaţi editorialişti din presa sportivă.

Într-o lume apăsată de negativism, lucrurile cu adevărat valoroase pot părea surclasate de viteza în care se derulează sportul şi ştirile din actualitate. De aceea vom aduna într-un singur loc, în fiecare seară, cele mai bune articole din Gazetă şi de pe gsp.ro, articole care duc mai departe ideea de presă de calitate.

Iată cele mai bune 10 articole din Gazeta de azi:

1. Pentru prima dată în 25 de ani, de cînd lucrează la lot, doctorul naţionalei, Pompiliu Popescu, a deschis presei laboratorul medical mobil al tricolorilor. V-aţi întrebat vreodată cum arată? Ce secrete ascunde? Răspunsul l-a oferit omul care a lucrat cu 9 selecţioneri. Citeşte aici dezvăluirile lui Pompiliu Popescu şi vezi cum arată "templul mobil"

2. "Un Costea învie, un Costea moare." În cele 11 zile ale cantonamentului din Antalya, cei doi fraţi olteni de la Steaua au avut comportamente şi evoluţii diametral opuse. Florin a jucat entuziasmant, s-a integrat în grup la antrenamente, la meciuri, dar şi în afara terenului, în timp ce Mihai n-a dat deloc randament. Aici ai amănunte despre situaţia neaşteptată de la Steaua

3. Luminiţa Huţupan va apăra astă-seară, la vîrsta de 40 de ani, poarta Oltchimului chiar împotriva echipei cu care a cîştigat două Ligi ale Campionilor. E dovada că legenda continuă. Aici ai amănunte despre revenirea Luminiţei

4. Gazeta Sporturilor găzduieşte cele mai rafinate opinii despre sport. Cristian Geambaşu a scris astăzi un articol tăios despre două moduri de a suporta celebritatea, punînd în oglindă comportamentul a două mari personalităţi: Ilie Năstase şi Gică Hagi.  Citeşte aici care este diferenţa dintre un om care nu mai vrea să fie statuie şi o statuie care se maimuţăreşte.

5 O altă voce importantă găzduită în paginile Gazetei este cea a lui Tudor Octavian. Maestrul scrie azi despre victorii care îngrijorează şi despre înfrîngeri care dau speranţe. "Să ne iubim mai puţin sărăcia şi nevoile, şi neamurile proaste" Editorialul îl poţi citi aici.

6. Brazilianul Ronaldo a fost la un pas de moarte înaintea finalei CM 1998. Vinovaţi au fost medicii francezi, care l-au tratat pe "Fenomen" de epilepsie, deşi inima fotbalistului se oprise în momentul crizei. Citeşte aici povestea care te cutremură, dar care a avut un final fericit.

7. Măcelul din Egipt, 79 de morţi la Port Said, are conotaţii politice. De două zile, fanii luptă în stradă. Vor să dărîme şi Consiliul militar aflat acum la putere. Joi şi vineri au mai murit 5 oameni care strigau "JOS DICTATURA" Gazeta a oferit detalii despre situaţia incredibilă din Egipt

8. Rapid a irosit aseară şansa de a câştiga primul trofeu după o pauză de 4 ani şi jumătate, chiar dacă e vorba despre un turneu amical, Cupa Kadîrov. Răzvan a jucat la egal şi a primit înfrîngere. Povestea meciului şi concluzii după pierderea lui, aici.

9. Gazeta a oferit azi o veste bună: "La fotbal în 5 chiar avem naţională." Reprezentativa României de fotbal în sală s-a calificat în sferturile Euro 2012, iar azi îşi află adversarul. Povestea calificării, ce ne aşteaptă după colţ şi cu cine am putea cădea, pe toate le ai aici

10. Campionatul italian e plin de valori şi e aprig disputat, dar e TRUCAT. Numai în sezonul 2010 - 2011 au fost aranjate 14 partide. "La republica" a dezvăluit modul în care operau blatiştii, iar Gazeta a preluat povestea. Citeşte aici amănuntele incredibile ale unei afaceri în urma căreia fotbalul pierde enorm

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”