GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Dumitru Dragomir a povestit cum a scăpat de sărăcie, pericolul uriaș pentru Liga 1 + Cristiano Ronaldo, ironizat pe internet

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. A revenit Bundesliga

Bundesliga a revenit după două luni de pauză. Primele 6 partide s-au disputat sâmbătă, capul de afiș fiind „Revierderby”, duelul dintre Borussia Dortmund - Schalke, încheiat 4-0.

Celelalte rezultate:

  • Frankfurt - Monchengladbach 1-3 
  • Augsburg - Wolfsburg 1-2 
  • Dusseldorf - Paderborn 0-0 
  • Hoffenheim - Hertha Berlin 0-3 
  • Leipzig - Freiburg 1-1

2. Noi detalii despre vânzarea lui Dinamo

Toni Curea, asociatul lui Herminio Menendez și al fondului spaniol „Alondra", care se află în negocieri cu Ionuț Negoiță pentru preluarea clubului Dinamo, spune că, din partea iberică, „lucrurile sunt limpezi, am acceptat toate condițiile puse de actualul proprietar". 

Curea afirmă că, în acest moment, tranzacția ține doar de dorința lui Negoiță de a vinde într-adevăr: „Are pe birou draftul de contract, depinde doar de dânsul să salveze echipa” - mai multe detalii, AICI.

3. Interviu fabulos cu Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP cum a plecat în comunism de la „coada vacii" şi de la „o coajă de pâine şi o eugenie" la perioada în care câştiga şi câte 100.000 de lei la o deplasare în străinătate.

„Exemplul meu, am fost sărac, dar sărac, sărac! Când vedeam o coajă de pâine parcă vedeam pe Dumnezeu. Dacă eu nu plecam de acasă la o şcoală profesională, care mi-a dat îmbrăcăminte, educaţie şi o profesie, atunci rămâneam la coada vacii în Bălceşti. M-aş fi descurcat, aş fi crescut gâşte, găini, dar rămâneam acolo, nu mă desprindeam de semisălbăticie”, a spus Dragomir. Interviul integral poate fi citit AICI.

4. Cristiano Ronaldo, ironizat pe internet

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus, promovează EMS Sixpad, un aparat pentru tonifierea musculaturii abdominale, dar a devenit ținta ironiilor pe Instagram.

În ultima postare, în care apare stând pe scări, portughezul promovează aparatul de fitness cu electrostimulare pentru tonifierea abdomenului. Mulți followers au remarcat ceva anormal la fotografie însă. „E photoshopată", scrie unul dintre ei, fapt observat și de alții: „Imagine trucată". Alți fani se amuză. De la „am crezut că poartă sutien" la „mi s-a părut pentru o secundă că are bikini" - mai multe detalii, AICI.

5. Liga 1 fără fotbaliști

Liga 1 ar trebui să fie reluată pe 12 iunie și încheiată până pe 20 iulie, numai că o treime dintre jucători vor deveni liberi înainte sau în timpul competiției și nu pot fi obligați să mai continue la cluburile de care aparțin acum - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Mircea Rednic e furios: „O să ajungem să facem prostituție în fotbal! De ce nu le mai urmăm exemplul?”

Gigi Becali a anunțat despărțirea de un fotbalist important: „Care e problema?”

Mai tare decât „Stăpânul Inelelor”! Se confirmă » Tyson - Holyfield e pe cale să devină cea mai tare trilogie din istorie: „Da, oamenii lui au discutat cu oamenii mei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  17 Mai 2020, 08:55

De ce ii faceti atita reclama acestui borfas? Pt ca este oltean ca voi? Rusine!

corectu
corectu  •  17 Mai 2020, 08:08

Mitică,alias Dinu Păturică,tipul parvenitului.Turnătorii,șmecherii, blaturi.

102353604808910
Marcel Cazan  •  17 Mai 2020, 01:39

E cit se poate de clar ca 'marele' CR ***... Eventual a sa se afle...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează