GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Viitorul lui Ianis Hagi, stabilit, un dublu campion cu FCSB visează la revenire + revoluție la Bayern Munchen

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Dan Petrescu a răbufnit la adresa lui Alin Minteuan

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat atacul pe care Alin Minteuan (43) l-a lansat în urmă cu 3 zile, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.RO.

„El a zis că nu e de acord cu întârzierea primelor, că nu a vorbit cu nimeni. Adică eu sunt nimeni. Dacă zicea din prima că nu e de acord, îl înțelegeam. Nu i-am mai răspuns la telefon, normal. Ce să-i zic, «Bă, tu mă minți pe mine?». De ce să-i mai răspund?”, a declarat Petrescu - mai multe detalii, AICI.

2. Veste proastă pentru Dinamo: „Orice tranzacție e imposibilă în acest moment”

Viorel Cataramă (65 de ani) le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo. Omul de afaceri care a fost tentat la un moment dat să cumpere clubul afirmă că echipa nu poate fi vândută de către Ionuț Negoiță (46), din cauza unor probleme juridice.

„Dinamo are probleme juridice care fac imposibilă orice tranzacție. Eu spun ce probleme am întâmpinat. Am fost de bună credință, la fel și domnul Negoiță, contractul trebuia doar sa fie semnat, iar banii erau în cont, urmau să fie transferați”, a declarat Cataramă - mai multe detalii, AICI.

3. Viitorul lui Ianis Hagi, stabilit

Gică Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, asigură că Ianis Hagi (21) va fi transferat definitiv de către Rangers, echipa la care este împrumutat în prezent de la Genk.

Steven Gerrard (39), antrenorul scoțienilor, ar fi luat deja decizia de a-l păstra pe Ianis, în schimbul căruia Genk ar trebui să primească în jur de 5 milioane de euro - mai multe detalii, AICI.

4. Revoluție la Bayern Munchen

Bayern Munchen ar putea rămâne fără 10 jucători. Vedetele grupului sunt Manuel Neuer și Alaba, care refuză să prelungească pe sumele oferite. Coutinho se va întoarce la Barcelona, iar pe Lucas Hernandez îl vrea Zidane la Real Madrid.

Sigur este că Odriozola și Coutinho, împrumutați de la Real Madrid, respectiv Barcelona, nu vor fi păstrați. Niciunul n-a convins. La fel portarul de rezervă, Ullreich, după transferul lui Nubel, de la Schalke - mai multe detalii, AICI.

5. Daniel Georgievski nu exclude revenirea la FCSB

Revine Daniel Georgievski la FCSB? Fotbalistul de 32 de ani a mărturisit că așteaptă un semn din partea lui Gigi Becali pentru a se întoarce la gruparea alături de care a cunoscut performanța pe plan intern și internațional.

Fundașul dreapta australian de origine macedoneană, între 2012 și 2014 la FCSB, e acum la Western Sydney Wanderers, în Australia. Spune că așteaptă telefonul de la Gigi Becali și nu refuză un comeback în România - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Start și în La Liga! Data la care Barcelona și Real Madrid revin pe teren

Probleme mari pentru CFR Cluj » Un titular e blocat în altă țară: „Am încercat să-l scoatem de acolo, dar n-am reușit”

Cluburile din Liga 2 și Liga 3 se revoltă: „Dați-ne banii înapoi!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează