GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Adrian Porumboiu a fost la GSP LIVE » Ce l-a determinat să investească sume URIAȘE în fotbal și de ce nu a câștigat titlul niciodată

Adrian Porumboiu s-a retras acum din fotbal, însă încă urmărește cu interes fenomenul
Adrian Porumboiu s-a retras acum din fotbal, însă încă urmărește cu interes fenomenul

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 08:47

Adrian Porumboiu, fostul arbitru și patron de la FC Vaslui, a fost azi invitatul lui Costin Ștucan de la GSP LIVE. 

Omul de afaceri a vorbit despre situația actuală din fotbalul românesc, dar a povestit și lucruri inedite din perioada în care a fost patronul lui FC Vaslui, unde a oferit salarii care le depășesc cu mult pe cele care se dau azi.

De ce nu a câștigat titlul de campion, cine l-a dat jos pe Dumitru Dragomir de la șefia LPF și ce l-a făcut să investească în fotbal sunt doar câteva dintre întrebările la care a răspuns. 

GSP Live poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 09:01 pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei, unde puteți comenta cu opiniile voastre pentru a participa la discuția în direct!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  04 Februarie 2019, 16:04

Cine-i acest Stucan ? Ziaristul cu investigatii fantoma ! Are 90% dintre invitati la emisiune infractori dovediti cu acte! P.S. Se declara fan Liverpool doar pt a se preface un radical chic .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează