GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Arsenal - Liverpool: Confruntarea dezamăgirilor în Premier League! Pariul care a ieșit mereu în ultimele patru jocuri directe de la Londra

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 02:04 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 02:04

Arsenal - Liverpool se joacă azi, de la 22:00, într-una dintre cele mai așteptate partide din etapa a 30-a din Premier League. Ambele formații traversează un sezon dezamăgitor, dar încă mai speră să prindă pe final locuri de cupă europeană.

Arsenal ocupă poziția a 9-a, cu 42 de puncte, iar „tunarii” par că sunt în revenire de formă după evoluțiile din ultima perioadă atât din campionat cât și din Europa League. Dincolo, Liverpool sstaționează pe poziția a 7-a, cu 46 de puncte, la cinci lungimi distanță de Chelsea, ocupanta locului patru, ultimul care permite accesul în Liga Campionilor.

Dacă pentru Arsenal sezonul în Premier League pare compromis total, Liverpool încă mai speră că poate prinde un loc de UCL în competiția internă. Totuși, ambele echipe își pot salva sezonul complet ratat pe plan intern prin evoluții bune în Europa League, respectiv Champions League.

9 înfrângeriare Liverpool în acest sezon din Premier League

11 înfrângeria bifat Arsenal în actuala stagiune din Premier League

Arsenal se va lupta cu Nicolae Stanciu și Slavia Praga pentru un loc în semifinalele Europa League, în timp ce Jurgen Klopp și Liverpool vor trebui s-o lase acasă pe Real Madrid dacă vor să ajungă în careul de ași din Liga Campionilor.

PARIUL CÂȘTIGĂTOR LA ULTIMELE „DIRECTE”

Începând din 2016, în ultimele patru confruntări directe dintre Arsenal și Liverpool, disputate cu „tunarii” în postura de gazde, s-au înregistrat mereu meciuri în care ambele echipe au reușit să marcheze și în care s-au bifat minimum trei reușite.

PONT: Ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci - cotă 2,05 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

PSG - Lille: Duel pentru titlu în Ligue 1! Trei PONTURI pentru meciul săptmânii în Franța

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează