GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Botoșani - FC Argeș: Finala pentru ultimul loc de playoff în Liga 1! Gazdele au și avantajul egalului + trei PONTURI bune de încercat

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2022 18:53 / Actualizat luni, 07 martie 2022 15:53

FC Botoșani și FC Argeș se întâlnesc azi, de la 17:30, într-o partidă care va stabili ultima echipă calificată în playoff-ul Ligii 1. Gazdele sunt pe locul 6, cu 46 de puncte, în timp ce piteștenii sunt o treaptă mai jos, pe 7, cu 45 de puncte.

CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova, Farul și FC Voluntari și-au asigurat deja prezența în playoff, dar lupta pentru cupele europene din Liga 1 mai are o singură necunoscută: Botoșani sau FC Argeș?

Crezând că playoff-ul a fost asigurat, Iftime și Croitoru au vândut câte un om important din aproape fiecare compartiment, iar corabia de la Botoșani se clatină serios. Moldovenii au trei etape la rând fără succes și tremură pentru calificarea în playoff.

13egaluri are FC Botoșani // cele mai multe, la egalitate cu Rapid și UTA

FC Argeș vine lansată din spate și și-a câștigat dreptul de a depinde doar de ea în ”finala” pentru playoff. Piteștenii au trei victorii în ultimele cinci etape, iar succesul de acasă cu FCSB i-a făcut să reintre în cărți pentru ceva ce, la un moment dat părea chiar SF: locul 6.

  • În tur, la Pitești, Botoșani s-a impus cu 1-0, asta după ce în Cupa României a avut câștig de cauză FC Argeș, la penalty-uri.
  • FC Argeș s-a impus însă în ultima deplasare de la Botoșani: 1-0, în 2021.

Trei PONTURI pentru FC Botoșani - FC Argeș:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,48 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,55 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,75 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează