GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Cele mai tari statistici din care te poți inspira când îți alegi pariul la Leipzig - PSG: cornere, faulturi, intervalele în care se marchează

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 15:57 / Actualizat marti, 18 august 2020 16:17

Pentru pasionații de statistici sau de pariuri, am alcătuit o listă de date ce sunt, în mod normal, sunt mai puțin vizibile, precum cele legate de numărul de faulturi, intervalele de timp în care se marchează mai multe goluri sau numărul de partide în care Leipzig și PSG au deschis scorul. 

Dintre echipele rămase în competiție, Leipzig e cea care a făcut cele mai multe faulturi până acum, 127. Francezii au doar 107, dar au fost cei mai faultați. Trupa lui Thomas Tuchel a suferit 147 de faulturi în cele 9 meciuri jucate în Liga Campionilor. 

Mai multe faulturiCota
Leipzig1.37
Egal16.00
PSG3.20
*cote oferite de Superbet 

Paradoxal, deși nu a faultat mult, PSG a primit cele mai multe cartonașe galbene (25) dintre toate cluburile participante, la egalitate cu Barcelona și Atalanta. Prin comparație, Leipzig a încasat doar 19 ”galbene”.

Mai multe cartonașe galbeneCota
Leipzig2.25
Egal4.50
PSG2.25

În privința paselor, cele două formații stau aproape la fel. Leipzig a înregistrat 5677, iar PSG, 5465. Totuși, francezii au avut mai multe pase reușite, 87%, față de Leipzig, care a bifat doar 85%. 

Posesia mingiiCote
PSG peste 54.5%1.90
Leipzig peste 45.5%1.80

Leipzig a trimis mai multe șuturi în cele 9 partide disputate, 140, față de cele 109 ale lui PSG. Totuși, raportul șuturilor pe poartă e aproape egal, 49-48. În privința golurilor, parizienii stau mult mai bine, având al doilea atac al competiției, cu 22 de reușite. Leipzig a marcat doar de 16 ori. În plus, Leipzig a benefciat de 4 penalty-uri iar PSG, doar de unul. 

Șuturi pe poartă PSGCota
Peste 5.51.80

Parizienii au marcat în fiecare meci disputat, iar Leipzig, în 8 din cele 9. Francezii au scăpat cu poarta intactă în 6 din 9 jocuri, iar germanii, doar în 3. În 7 dintre partide, PSG nu a primit gol în prima repriză iar Leipzig, doar în 3. 

1.55 e cotaoferită de Superbet pentru ca ambele să marcheze

Intervalul dintre minutele 76 și 90 a fost cel în care s-au marcat cele mai multe goluri în meciurile lui PSG (11) și Leipzig (7). Ambele echipe au deschis scorul în 6 dintre cele 9 partide disputate până acum. 

Francezii sunt lideri Champions League în defensivă, cu doar 5 goluri încasate, cele mai puține dintre toate competitoarele din actualul sezon. Leipzig a primit 9 goluri. 

Germanii au obținut 54 de lovituri de la colț până acum, ocupând locul 4 în actualul sezon al Ligii Campionilor, în vreme ce francezii au avut doar 39. 

Mai multe cornereCota
Leipzig2.50
Egal8.40
PSG1.70

Citește și:

Dan Șucu, discurs fără precedent la adresa lui Daniel Niculae: „Nu vreau să văd asemenea oameni în fața mea!”
Superliga
Dan Șucu, discurs fără precedent la adresa lui Daniel Niculae: „Nu vreau să văd asemenea oameni în fața mea!”
Incredibil! Președintele clubului din Superligă a demisionat la o săptămână de la numire: „Pretențiile au fost mult prea mari”
Superliga
Incredibil! Președintele clubului din Superligă a demisionat la o săptămână de la numire: „Pretențiile au fost mult prea mari”
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Superliga
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Expulzat din Franța, desconsiderat de echipa unde a crescut, un fotbalist al naționalei României este vânat să ajungă în Ligue 1 sau în Serie A: „Regula Under 21 l-a făcut mare”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează