GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Midtjylland - Ajax: Profită danezii de cazurile de COVID-19 de la oaspeți? Cotele s-au schimbat radical în ultimele ore

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 16:09 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 18:31

Midtjylland - Ajax se joacă azi, de la 22:00, în etapa a 3-a din grupele UEFA Champions League, iar danezii pot profita de focarul de COVID-19 de la ”lăncieri”. Șase fotbaliști de la prima echipă sunt pozitivi și nu au făcut deplasarea în Danemarca.

TadicKlaassenOnana, Gravenberch, Labyad și Stekelenburg sunt jucătorii confirmați cu coronavirus pe care Ajax nu se va putea baza în perioada următoare. În aceste condiții, cota pentru victoria lui Ajax pe terenul lui Midtjylland a crescut la 1,80, de la 1,40-1,50 cât era înainte de apariția problemelor de lot.

Gazdele din această seară sunt pe ultimul loc în Grupa D, fără victorie, cu două înfrângeri în primele două runde. Ajax e pe locul trei, cu un punct obținut în urma remizei cu Atalanta, scor 2-2. Midtjylland e într-o formă proastă, cu trei înfrângeri în ultimele patru meciuri, iar nordicii au cedat în cea mai recentă rundă de campionat, 1-4 cu Nordsjaelland.

Ajax era într-o formă excelentă, făcuse egal cu Atalanta, un adversar dificil, apoi se distrase, acasă, cu Fortuna Sittard, 5-2. Rămâne de văzut dacă ”lăncierii” vor putea alinia o echipă care să se întoarcă din Danemarca cu toate cele trei puncte, vitale în lupta pentru calificare.

Mizând pe problemele din lotul lui Ajax, dar și pe faptul că Midtjylland nu poate lega încă un meci în grupele Ligii Campionilor fără gol marcat, ne așteptăm la o partidă în care vom vedea cel puțin două goluri, câte unul în fiecare poartă.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,52

Vezi și alte PONTURI de azi:

Real Madrid - Inter: Cine se ridică de la podea? Trei pariuri ideale pentru meciul zilei din Liga Campionilor

Atalanta - Liverpool: ”Cormoranii”, misiune complicată la Bergamo! Trei cote mari pentru un meci spectaculos

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
flojo
flojo  •  03 Noiembrie 2020, 18:10
Postat de Popa Lucian pe 03 Noiembrie 2020, 18:08

"Rămâne de văzut dacă ”lăncierii” vor putea alinia o echipă care să se întoarcă din Norvegia cu toate cele trei puncte, vitale în lupta pentru calificare". Sigur sigur Midtjylland e dun Norvegia da? Nu din Danemarca. Sigur sigur da?

Tot pe-acolo!????????

flojo
flojo  •  03 Noiembrie 2020, 18:09

Ce legătură are Arsenal, impachetatorule de pește? Mai citiți și voi înainte sa puneți Știrea!

10209899427152560
Popa Lucian  •  03 Noiembrie 2020, 18:08

"Rămâne de văzut dacă ”lăncierii” vor putea alinia o echipă care să se întoarcă din Norvegia cu toate cele trei puncte, vitale în lupta pentru calificare". Sigur sigur Midtjylland e dun Norvegia da? Nu din Danemarca. Sigur sigur da?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close