GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Țara Galilor - Elveția: Bale și Ramsey vs. Xhaka și Shaqiri! Trei PONTURI pentru primul duel al zilei de sâmbătă de la EURO 2020

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2021 15:00 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 15:22

Țara Galilor - Elveția se joacă sâmbătă, de la 16:00, în a doua partidă a grupei A de la Campionatul European 2020. Confruntarea va avea loc pe Stadionul Olimpic din Baku, iar în tribune vor putea fi maximum 35.000 de spectatori.

Chiar dacă au în componență jucători care evoluează în cele mai importante campionate din Europa, Țara Galilor și Elveția pornesc cu șansa a treia la calificarea în fazele eliminatorii. În Grupa A, Italia și Turcia, echipele care dau startul turneului final sunt favorite la primele două locuri.

Înainte de startul EURO 2020, cele două naționale traversează perioade total diferite. Țara Galilor a bifat două partide amicale (Franța 0-3) și Albania (0-0) în care n-a reușit să marcheze niciun gol. Dincolo, Elveția e în formă mare și are șase victorii consecutive (trei amicale și trei partide oficiale).

Țara Galilor și Elveția nu s-au mai întâlnit într-o partidă oficială din 2011. Atunci, ambele naționale făceau parte din grupa de calificări pentru Campionatul European, dar au ratat împreună calificarea. A fost 4-1 pentru Elveția în fața propriilor fani, pentru ca Țara Galilor să-și ia revanșa la retur, 2-0, într-o partidă disputată la Swansea.

Trei PONTURI pentru ȚARA GALILOR - ELVEȚIA:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,50 la Superbet
  • PSF X - cotă 1,60 la Superbet
  • 0-0 scor corect prima repriză - cotă 2,10 la Unibet
Turcia - Italia: Start la EURO 2020! Trei PONTURI cu cote excelente pentru primul duel al Campionatului European
PONTURI PARIURI
Turcia - Italia: Start la EURO 2020! Trei PONTURI cu cote excelente pentru primul duel al Campionatului European

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează