GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CORONAVIRUS

Tudor Simota, director in Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, are coronavirus » Angajații ONJN, în carantină

Tudor Simota (ONJN)
Tudor Simota (ONJN)

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 14:20

Tudor Simota, director general in Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc - ONJN, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

El a fost la birou chiar săptămâna trecută, de aceea toți angajații care au intrat în contact cu el la sediul ONJN din București sunt acum foarte panicați. De altfel, angajații au intrat în carantină și așteaptă indicații din partea autorităților medicale. Azi dimineață, o echipă DSP a fost la sediul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și a dezinfectat încăperile. 

Tudor Simota (ONJN) - prima reacție

Simota este acum internat a Institutul Național pentru Boli Infecțioase Matei Balș din București, scrie Fanatik. În vârstă de 52 de ani, Tudor Simota este din 2014 șeful Direcției Generale de Supraveghere și Control în Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 

"Da, sunt internat la Balș, este adevărat că am fost diagnosticat cu coronavirus. Toate celelalte chestii care circulă pe seama mea, că aș avea dosar penal pentru că am ascuns informații despre o eventuală vacanță afară sau că am fost zilele trecute la Guvern, sunt niște fabulații! Nu am fost plecat în străinătate și nu am fost la Guvern, ca să fie clar! De câteva zile mă simțeam slăbit, sâmbătă am făcut febră 38,5, am chemat Salvarea si au zis ca e doar gripă. Am insistat să mă ducă la spital, iar acolo am cerut să mi se facă testul. Așa s-a confirmat coronavirusul. Acum sunt mai bine" - Tudor Simota, director ONJN, pentru Gazeta Sporturilor

Industria jocurilor de noroc e puternic afectată de coronavirus. Veniturile au scăzut drastic din pricina suspendării competițiilor sportive, așa că majoritatea companiilor din branșă mizează acum pe pariurile online pe competitii obscure si, in mare parte, pe zona de casino online. Săptămâna trecută, 14.000 de case de pariuri și alte 15.000 de agenții cu "păcănele" au fost închise ca măsură împotriva răspândirii coronavirsului. 

Citește și alte informații despre pandemia de coronavirus:

Cum s-au repliat casele de pariuri - ANALIZĂ

Ultima oră. INFORMAȚII OFICIALE și statistici la zi despre coronavirus în România

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează