GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO Mihai Neșu a fost invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog emoționant despre credință și speranță, terapie și acceptare: „Accidentul meu n-a fost în zadar”

Mihai Neșu este cel mai nou invitat al lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, joi, de la ora 19:00, la podcastul „Profu' de Sport” / FOTO: Cristi Preda
Mihai Neșu este cel mai nou invitat al lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, joi, de la ora 19:00, la podcastul „Profu' de Sport” / FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 00:05 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 12:12

Mihai Neșu (39 de ani), fostul fundaș de la Steaua / FCSB și FC Utrecht, a fost invitatul lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP,  la podcastul „Profu' de Sport”, noul proiect lansat de Gazetă.

Sportcastul, produs într-un nou studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Exemplu de credință, forță și suflet, Mihai Neșu a vorbit în cel mai nou episod al podcastului despre stadiul lucrărilor la centrul de recuperare pe care-l construiește la Oradea, proiectul de suflet al fostului fotbalist care va fi dedicat copiilor cu dizabilități și pentru care strânge în continuare fonduri. 

Neșu a explicat motivele pentru care consideră că accidentarea suferită în 2011 „n-a fost în zadar”, discutând și despre lucrurile pe care le-a câștigat în plan spiritual de când se află imobilizat într-un scaun cu rotile. „Bichonul”, așa cum era poreclit la începuturile carierei, a rememorat și episoade inedite petrecute în perioada în care a evoluat în Ghencea, vorbind și despre legăturile sale cu George Ogăraru, MM Stoica sau Gigi Becali.

VIDEO Mihai Neșu, invitat la Profu' de sport (podcast integral)

CV Mihai Neșu

  • Post: fundaş stânga, 1.76 m
  • Data naşterii: 19.02.1983 (Oradea)
  • Cariera: Steaua Bucureşti / FCSB (2001-2008), FC Utrecht (2008-2012)
  • Echipa naţională: 8 selecţii/0 goluri
  • Palmares: campion cu Steaua / FCSB (2001, 2005, 2006), Supercupa României cu Steaua / FCSB (2001, 2006)
  • Declarat cel mai bun fundaş stânga din Olanda (2008)

Cifrele fotbalistului Mihai Neşu

  • două participări în grupele Champions League cu Steaua / FCSB şi una în grupele Europa League cu Utrecht
  • 2006 este anul în care a ajuns cu echipa antrenată de Cosmin Olăroiu până în semifinalele Cupei UEFA
  • 8 selecţii are în prima reprezentativă a României şi 12 la naţionala Under 21
  • 81 de meciuri în Eredivisie pentru Utrecht în care a marcat de două ori. În total, are 104 partide în toate competiţiile cu olandezii
  • 97 de meciuri a bifat în tricoul Stelei / FCSB, marcând un gol şi oferind 3 pase decisive

2011e anul în care Neșu a suferit la un antrenament al lui Utrecht tragicul accident în urma căruia a paralizat

Fundația Mihai Neșu construiește un centru de recuperare

Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

CTP, în podcastul „Profu' de Sport”: „Tot respectul pentru Hagi! Ca antrenor, m-a impresionat mai mult decât Lucescu sau Iordănescu”
PROFU' DE SPORT
CTP, în podcastul „Profu' de Sport”: „Tot respectul pentru Hagi! Ca antrenor, m-a impresionat mai mult decât Lucescu sau Iordănescu”

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre noul format video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”:

EXCLUSIV VIDEO Cristian Tudor Popescu, impresionat de David Popovici: „La început, am avut un moment de rezervă în legătură cu tupeul excesiv. Dar are personalitate, nu e un roboțel”

VIDEO Emil Grădinescu, la Profu' de Sport: „FCSB e Steaua! Mă umflă râsul când văd decizia justiției. Dar și patronul FCSB e malefic”

VIDEO Emil Grădinescu a povestit în podcastul GSP cum a fost agresat la meciul Stelei: „Mi-a dat cu o pâine în cap! Era uscată, tare ca piatra”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează