GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

„Mi-am ciobit dintele!” » Ce a pățit Andra când Gigi Becali a recunoscut-o la o petrecere

Andra despre momentul când Gigi Becali a auzit-o cântând melodia „Vreau sărutarea ta”: „Mi-am ciobit dintele!”
Andra despre momentul când Gigi Becali a auzit-o cântând melodia „Vreau sărutarea ta”: „Mi-am ciobit dintele!”

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 16:34 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 10:15

Cântăreața Andra, 36 de ani, a povestit un moment delicat trăit la o petrecere, cu ea și cu Gigi Becali în prim plan, când era să rămână fără un dinte!

Cântăreața din Ardeal are una dintre cele mai apreciate voci din România și este foarte iubită pentru melodiile sale. Invitată în cadrul podcast-ului ”Da Bravo” al colegului de trust Mihai Bobonete, artista a fost chestionată vizavi de un moment penibil din cariera sa. Și întrebată despre cum face față unei astfel de situații.

Andra despre Becali la party: „M-a ridicat în brațe și m-am lovit cu microfonul în dinte”

„Eram la o petrecere la Marriott, la cazinou, nu aveam trupă, eram cu dansatoare. A venit domnul Becali. «Cine e fata asta?», am citit pe buze. Am chestia să citesc pe buze...

Când am început să cânt «Vreau sărutarea ta» și-a dat seama cine sunt, așa că s-a ridicat, m-a ridicat în brațe și, cum cântam, m-a ridicat și m-am lovit cu microfonul de dinte! Mi-am ciobit dintele. Mi-era teamă, nu știam cât e «luat». Cântam cu buzele întredeschise. Apoi, la final, le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?».

După aceea, cu Dan Bittman, când cântam o piesă amândoi, mi-a dat cu cotul în microfon și m-am lovit în dinți. De atâtea ori mi-am reparat dinții din față, încât...”, i-a explicat Andra lui Bobonete.

Andra a cântat la nunta fiicei lui Gigi Becali: „Felicitări pentru curaj”

Andra a cântat la nunta Theodorei Becali cu Mihai Mincu, în toamna 2019, și i-a transmis un mesaj emoționant fiicei patronului de la FCSB la acel moment.

„Eu m-am măritat la 23 de ani și, de aceea, când sunt invitată de o mireasa foarte tânără, mă emoționez tare. Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit sa fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi speciala! Casă de piatră Theodora & Mihai!” a scris Andra în mediul online.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Dezvăluiri spectaculoase, la 20 de ani de la vizita lui George W. Bush în România: „A făcut o plecăciune în fața lui Năstase. Știți cum a reacționat Ilie?”

FCSB câștigă o avere după meciul cu CFR Cluj » Ce calcule își face Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  14 Mai 2023, 12:50

Si care-i stirea sportiva..!!????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează