GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Mayra Daria, apariție surprinzătoare! Cât de elegantă e unica fiică a lui Ilie Dumitrescu

Mayra Daria, apariție surprinzătoare la gala Premiilor Gopo 2024. Foto: Instagram/@mayra.daria +15   FOTO
Mayra Daria, apariție surprinzătoare la gala Premiilor Gopo 2024. Foto: Instagram/@mayra.daria

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 18:59 / Actualizat joi, 02 mai 2024 19:23

Toto Dumitrescu, băiatul actor al lui Ilie Dumitrescu, a participat luni, 29 aprilie, la gala de decernare a Premiilor Gopo 2024, evenimentul care recompensează realizările cinematografiei din România, alături de Mayra Daria, sora lui. Cei doi frați au făcut furori pe covorul roșu!

În vârstă de 55 de ani, Ilie Dumitrescu, fostul fotbalist retras din activitate, în prezent analist sportiv, e tatăl a patru copii: Toto Dumitrescu, Sică Dumitrescu, Dani Dumitrescu și Mayra Daria Dumitrescu Badea.

FOTO. Mayra Daria, apariție surprinzătoare la gala Premiilor Gopo 2024

Mayra Daria și Toto Dumitrescu. Foto: Instagram
Mayra Daria, unica fiică a lui Ilie Dumitrescu. Foto: Instagram
Mayra Daria și Toto Dumitrescu. Foto: Instagram
Mayra Daria, unica fiică a lui Ilie Dumitrescu. Foto: Instagram
Mayra Daria și Toto Dumitrescu. Foto: Instagram
+11 FOTO

De data aceasta, cei care au atras atenția au fost Toto Dumitrescu, 26 de ani, și Mayra Daria, care are 18 ani. Cei doi au luat parte luni, 29 aprilie, la gala de decernare a Premiilor Gopo 2024, eveniment care a avut loc la Teatrul Național din București. 

Cei doi frați au pășit împreună pe covorul roșu, unde și-au făcut apariția și actori consacrați precum Victor Rebengiuc, Victoria Răileanu, Rodica Mandache și mulți alții. Îmbrăcat într-un costum negru, cu cămașă albă și papion negru, actorul Toto Dumitrescu a afișat și un look nou la eveniment, căci și-a lăsat mustață. 

Actorul, care a jucat în mai multe seriale de televiziune (One Step Behind the Seraphim, Palatul Pionierilor, Hackerville), a avut-o alături pe Mayra Daria, sora lui. Tânăra a îmbrăcat la gală un top negru, la care a asortat o fustă lungă, cu paiete, și cu sacou negru. Părul l-a avut aranjat pe spate, iar machiajul a fost unul strident, dar elegant. 

Când spunem că am făcut senzație la Premiile Gopo, vrem, de fapt, să spunem că am fost niște spectatori perfecți pentru filmele celorlalți sau am fost precum niște surferi în mijlocul deșertului - pe val. A fost o seară frumoasă.

- Toto Dumitrescu

Cât de bine se înțelege Toto Dumitrescu cu sora Mayra

De curând, Toto Dumitrescu a postat pe Instagram o fotografie în care o ține pe Mayra în brațe. Acesta a avut și un mesaj pentru sora lui mai mică. „Poza e din vară. Veneam de la un casting pe care, evident, nu l-am luat. Ridic subiectul de casting ca să evidențiez cât de grea este viața de actor și ca să-mi justific ținuta, deși nu cred că este necesar (personal, nu aș opta pentru maiou- din varii motive). 

În fine, știți cum, uneori, ceea ce căutăm este deja acolo, doar că, orbiți de eul nostru care este, de fapt, suma influențelor sau presiunilor externe, nu realizăm că acel ceva a fost cu noi, mereu. Viziunea mea denaturată m-a împiedicat să văd că aparțineam cuiva în momentele în care puteam să jur că sunt lipsit de orice fel de apartenență. Pentru cineva, chiar contam. 

Am luat totul de-a gata. Am fost ignorant. Căutam iubire fără să realizez că viața mi-a oferit-o cu mult înainte ca eu să am inițiativa de a o căuta. Mayra, târziu, îmi dau seama că tu mă completezi. Cu tine mă simt acasă. Ești tot ce nu mi-am putut imagina că poate exista. Tu, pentru mine, reprezinți speranța. Meriți tot ce va urma”, a postat Toto Dumitrescu pe Instagram.

Foto: Instagram @mayra.daria
Foto: Instagram @mayra.daria
Mayra Daria Dumitrescu. Foto: Instagram @mayra.daria
Mayra Daria Dumitrescu. Foto: Instagram @mayra.daria
Mayra Daria Dumitrescu. Foto: Instagram @mayra.daria
+13 FOTO

Ilie Dumitrescu: „Mayra e superprofesionistă, pot spune că a moștenit asta de la mine”

Ilie Dumitrescu a văzut poza cu copii lui și a reacționat. „Da, este o relație specială între Toto și Mayra. Amândoi au beneficiat de educația primită la una dintre cele mai importante unități de învățământ din lume, de la Cambridge. E un sentiment profund când îi vezi cât de bine se înțeleg și ce relație frumoasă au”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Totodată, el a continuat și a lăudat-o pe unica lui fiică: „Mayra are calități deosebite. E superprofesionistă, pot spune că a moștenit asta de la mine, e studentă la SNSPA, acum. Toto e stilat, manierat, mereu atent, profesionist și el, contează mult educația. 

Eu mereu am avut chestia asta, am ținut ca ai mei copii să fie educați. Te ajută foarte mult în viață. De aceea am și ținut să facă școala britanică. Pentru că acolo te formezi ca om, își poți alege materiile, te învață cum să-ți găsești drumul în viață, este foarte important. Sunt mândru de toți copiii mei și mă bucur că am parte de ei”.

Citește și:

Imaginile care te lasă fără răsuflare! Cea mai sexy hocheistă din lume a pozat în costum de baie
APARIȚIE
Imaginile care te lasă fără răsuflare! Cea mai sexy hocheistă din lume a pozat în costum de baie
Destinația de lux unde vor locui Arpad Paszkany și noua lui iubită: „Îmbinăm utilul cu plăcutul. Deocamdată, e bine. Mai vedem”
MONDEN
Destinația de lux unde vor locui Arpad Paszkany și noua lui iubită: „Îmbinăm utilul cu plăcutul. Deocamdată, e bine. Mai vedem”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
Enora.Alessia
Enora.Alessia  •  03 Mai 2024, 11:11

Ce legatura are stirea asta cu sportul? Asta este o stire pentru ziare de cancan,mondene...In niciun ziar serios de sport din lumea asta nu veti gasi astfel de stiri ...

hannah.robinson
hannah.robinson  •  02 Mai 2024, 20:45

Au moștenit elaganta din copilărie a tatălui

mihneailie030
mihneailie030  •  02 Mai 2024, 20:08

Vai, dar cât de elegantă este... Mi, au dat lacrimile de emoție,....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează