INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO: BARCELONA - REAL MADRID 2-0

"Adio Madrid! Sînt 12 puncte între Barca şi Real!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2008 00:00

Cotidianul catalan Sport laudă prestaţia Barcelonei în "El Clasico" şi evidenţiază diferenţa pe care elevii lui Pep Guardiola au pus-o între ei şi marea rivală din capitală.

" FC Barcelona a dat o lovitură aproape decisivă principalei rivale la titlu de pînă acum. Realul este la 12 puncte de gruparea azulgrana după ce a cedat sîmbătă, 2-0, pe terenul marii rivale.

El Clasico s-a decis prin două goluri in extremis ale celor care au punctat mereu: Eto'o şi Messi. Cu un astfel de atac, se poate greşi?" titrează publciaţia barceloneză.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (17)
 •  15 Decembrie 2008, 21:38

Bravo Barca. Dupa un inceput slab de campionat, in sfarsit echipa joaca bine. HAI BARCELONA !!!!

 •  15 Decembrie 2008, 10:34

ASA E PACAT PENTRU RAUL SI CASILIAS.FRATILOR POLITICA REALULUI DIN ULTIMI 10 ANI A FOST DEZASTRUOASA.IAR ACUM INCEPE SA SE VADA.CIND L-AU CUMPARAT PE DRENTHE I-AU DAT DRUMUL LUI MATA DE LA VALENCIA PE DEGEABA.ERA COPILU NOSTRU.ACUM L-AU CUMPARAT PE VAN DE VART SI L-AU VINDUT PE BAPTISTA.SI A PLECAT SI GRANERO.NEGREDO E LA ALMERIA.ESTE PESTE SAVIOLA,CIND A VENIT ROBBEN CARE E BUN IL AVEAU MAI IEFTEN PE RIBERY.SI SUNT MULTE .DE ASTEA.NU SE POATE ASA.AS FI VRUT SA JOACE MACAR PEPE SI ROBBEN .

 •  15 Decembrie 2008, 05:19

Fratilor madrileni...ce ar mai fi de zis?...Noi il avem pe Drenthe, iar ei il au pe Messi...Jos palaria pentru San Iker si Raul....Si daca se termina 0-0, campionatul era gata, dar e pacat pentru acesti doi mari campioni, ca au plecat invinsi de pe Camp Nou.Pentru mine Raul a fost fantastic... a iesit victorios din mai toate duelurile, a dat niste pase de manual, s-a luptat cum numai el o face...pacat...mare pacat...asta e...mergem inainte.HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează