INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a pus ochii pe unul dintre cei mai valoroși jucători ai lui Juventus » Arthur, monedă de schimb

Matthijs de Ligt este dorit pe Camp Nou de către Barcelona, care l-ar putea ceda pe Arthur la schimb // sursă foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Matthijs de Ligt este dorit pe Camp Nou de către Barcelona, care l-ar putea ceda pe Arthur la schimb // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 15:39

Matthijs de Ligt (20 de ani), olandezul neadaptat în Serie A, e dorit de Barcelona, de la care campioana Italiei îl vrea pe brazilianul Arthur, susține Mundo Deportivo.

Matthijs de Ligt și-ar putea îndrepta „greșeala" de a fi preferat Juventus în locul Barcelonei când s-a transferat vara trecută de la Ajax. Mijlocașul olandez de 20 de ani a refuzat atunci mutarea în blaugrana, însă acum ar face obiectul unui spectaculos schimb propus de catalani. 

Ziarul Mundo Deportivo scrie azi, pe copertă, că De Ligt e la curent cu negocierile dintre cluburi, care neavând „cash" ar alege un troc și campioana Italiei l-ar fi cerut în compensație pe Arthur Melo, 23 de ani.

Arthur face nazuri

Problema este că brazilianul nu pare deloc dispus să plece de pe Camp Nou, la o echipă unde ar urma să intre în concurență cu Miralem Pjanici, Federico Bernardeschi și Rodrigo Betancur. 

Barcelona a pus ochii pe unul dintre cei mai valoroși jucători ai lui Juventus » Arthur, monedă de schimb
Arthur a fost de 15 ori titular în acest sezon, având 4 goluri și 4 assisturi // sursă foto: Guliver/Gettyimages

Dar Barça insistă cu De Ligt, „după ce a considerat în 2019 că 75 de milioane sunt prea mulți bani și a înțeles că are nevoie de întăriri în defensiva în care soluțiile Clément Lenglet, Samuel Umtiti și Jean-Clair Todibo nu sunt suficiente, iar Gerard Piqué a ajuns la 33 de ani", argumentează MD.

De Ligt câștigă 12 milioane

În plus, sursa citată menționează că visul lui De Ligt a fost întodeauna să joace pentru Barcelona și astfel ar avea mai multe oportunități să se desfășoare decât la echipa lui Sarri. În plus, Juve ar scăpa, în condițiile crizei produse de pandemie, de salariul său net anual de 12 milioane de euro. Sâmbătă, postul radio RAC anunțase ca variantă de schimb pe Miralem Pjanici pentru Arthur.

Barcelona a pus ochii pe unul dintre cei mai valoroși jucători ai lui Juventus » Arthur, monedă de schimb
De Ligt a costat-o pe Juventus de două ori și jumătate cât a plătit Barça pe Arthur // sursă foto: Guliver/GettyImages

2.281 de minuteare De Ligt în 27 de jocuri la Juve, marcând două goluri. Cota i-a scăzut la 67,5 milioane pe Transfermarkt

4 goluri și 6 assisturia reușit Arthur în 67 de partide pentru Barça în două sezoane. Valorează 56 de milioane de euro

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Barcelona și Juventus:

Leo Messi, atacat de un fost rival de la Real Madrid: „E un impostor și un provocator. Nu te așteptai la asta din partea lui”

Cuadrado s-a făcut de râs cu o glumă deplasată » L-a „confundat” pe Rabiot cu regretatul Fortunato!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  28 Aprilie 2020, 10:48

Săracul copil! El a ales odată, nu știi de l-ar da juve când a investit în viitor. Dacă juve v-a lua tineri este pentru viitor nu să-i dea pentru Arthur. Dar cine dracu este Arthur asta? Cât costa specimenul ăla. Juve din fericire nu pune botul la toată prostia asta. Sa dai 70 de milioane pe un copil de 19 ani înseamnă că vrei să faci viitorul. Sa - l înlocuiești poate pe chelini în viitor. Eu unul credeam ca nici nu-l mai bagă, a jucat destul de prost. Dar au insistat și joaca din ce în ce mai bine, și uite asa arata ca este o știre inutilă. Arthur cred ca ar costa 20-30 milioane și ei au dat 70.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează