INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Boloni e curtat de Dinamo Kiev

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat vineri, 12 noiembrie 2010 00:00

Aflat pe liber de la începutul lui septembrie, cînd şi-a reziliat contractul cu Al Wahda din Emirate, Boloni e căutat cu insistenţă de Dinamo Kiev: locul 2 în campionat, la 8 puncte de liderul Şahtior, şi eliminată de Ajax în preliminariile Champions League.

De altfel, antrenorul român a şi fost să-i vadă pe ucraineni la un meci din Europa League, 0-2 cu Sheriff, la Tiraspol, la sfîrşitul lunii septembrie. Înfrîngerea a coincis cu demiterea lui Valeri Gazzaev, înlocuit momentan de interimarul Oleg Lujnîi.

Lui Boloni i s-ar fi pregătit deja un contract pe doi ani şi jumătate, dar el amînă deocamdată un răspuns ferm. "Am mers la mai multe partide, nu am văzut-o doar pe Dinamo Kiev. Am asistat şi la Anderlecht - AEK Atena, dar asta nu înseamnă nimic", a punctat Loţi. De serviciile sale s-ar interesa şi grecii de la PAOK Salonic (locul 4 în Grecia).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează