INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Carlo Ancelotti, prima zi la Real: "Mi s-a împlinit visul"

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2013 21:35

Italianul a anunţat: "Cel mai mare club trebuie să facă spectacol". Lîngă el va sta secundul Zidane: "Păcat că nu mai poate juca"


Aproape întreaga viaţă, Ancelotti a trăit-o în rossonero, la Milan. Iar acum, la 54 de ani, italianul schimbă radical. A trecut la alb, pe care îl va purta, pentru o sumă totală de 21 de milioane, pînă în 2016.

Ieri, "Carletto" a fost prezentat de Florentino Perez, preşedintele deschizînd: "De mult visează Ancelotti să antreneze Madridul". Zîmbind, Ancelotti a răspuns: "Mi s-a împlinit visul".

Din prima clipă, peninsularul a anunţat: "Cel mai mare club din lume trebuie să facă spectacol, fanii vor fi fericiţi cu mine. Vom cîştiga jucînd cel mai frumos fotbal".

Mai ales că secund îi va fi Zinedine Zidane: "Va fi un asistent extraordinar". Un singur regret: "Păcat că Zizou nu mai poate juca".


"Ancelotti va recupera valorile pe care Real Madrid le-a pierdut cu Mourinho. Un adevărat profesionist, oriunde ar antrena"

Rafa Benitez, antrenor Napoli

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  27 Iunie 2013, 07:31

cu greu poti gasi un alt element din viata care sa transforme cu atata usurinta visul intr-un cosmar asa cum o face fotbalul.

redgofcd
redgofcd  •  27 Iunie 2013, 01:11

De nu castiga Liga Campionilor, la anu' e pa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close