CAMPIONATE  ·  REAL MADRID

Carlo Ancelotti, prima zi la Real: "Mi s-a împlinit visul"

Articol de — Joi, 27 Iunie 2013, 00:00

Italianul a anunţat: "Cel mai mare club trebuie să facă spectacol". Lîngă el va sta secundul Zidane: "Păcat că nu mai poate juca"


Aproape întreaga viaţă, Ancelotti a trăit-o în rossonero, la Milan. Iar acum, la 54 de ani, italianul schimbă radical. A trecut la alb, pe care îl va purta, pentru o sumă totală de 21 de milioane, pînă în 2016.

Ieri, "Carletto" a fost prezentat de Florentino Perez, preşedintele deschizînd: "De mult visează Ancelotti să antreneze Madridul". Zîmbind, Ancelotti a răspuns: "Mi s-a împlinit visul".

Din prima clipă, peninsularul a anunţat: "Cel mai mare club din lume trebuie să facă spectacol, fanii vor fi fericiţi cu mine. Vom cîştiga jucînd cel mai frumos fotbal".

Mai ales că secund îi va fi Zinedine Zidane: "Va fi un asistent extraordinar". Un singur regret: "Păcat că Zizou nu mai poate juca".


"Ancelotti va recupera valorile pe care Real Madrid le-a pierdut cu Mourinho. Un adevărat profesionist, oriunde ar antrena"

Rafa Benitez, antrenor NapoliCum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (2)

plischi  •  27 Iunie 2013, 07:31

cu greu poti gasi un alt element din viata care sa transforme cu atata usurinta visul intr-un cosmar asa cum o face fotbalul.

redgofcd  •  27 Iunie 2013, 01:11

De nu castiga Liga Campionilor, la anu' e pa.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1