INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

"Divorț la Barcelona" » Spaniolii dezvăluie că Messi și un lider din vestiar s-au certat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 16:27

Barcelona vine după trei mecuri în Spania, în care a obținut doar două puncte, și se pregătește de meciul de miercuri, de la ora 22:00, cu Tottenham, în grupele Champions League.

Presa din Spania anunță azi că situația la formația catalană este una tesnionată. În emisiunea TV El Chiringuito s-a anunțat că între Leo Messi și Gerard Pique, doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei, există o ruptură.

Potrivit spaniolilor, Pique este supărat pe faptul că Messi a criticat jocul defensiv al echipei, după 1-1 cu Athletic Bilbao. (Detalii aici)

"Pique i-a cerut în față lui Messi să nu mai iasă în față și să vorbească în presă atunci când lucrurile merg rău. Messi i-a spus lui Pique că echipa primește prea multe goluri și că defensiva Barcei este o problemă', anunță spaniolii.

  • Tottenham - Barcelona se joacă miercuri, ora 22:00. Meciul este în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO

Citește și: Explicație pentru prăbușirea Barcelonei din Ligă? » Marea problemă pe care o supervedetă o are

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  03 Octombrie 2018, 00:39

Can can. Scandal. Gsp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează