INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

După Messi, încă un superstar pleacă sigur de la PSG! » Azi joacă ultimul meci: „Voi îmbrăca alte culori”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 08:57 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 09:24

După Lionel Messi, și Sergio Ramos (37) va pleca de la PSG. Fundașului central spaniol îi expiră contractul și a anunțat că nu va prelungi.

Veniți împreună la Paris, în vara lui 2021, cei doi foști rivali pleacă împreună de la campioana Franței. Dacă în cazul argentinianului există doar confirmarea venită din partea antrenorului lui PSG, Sergio Ramos a dezvăluit că va pleca de la club la terminarea contractului.

Boloni e în Ligue 1! Tehnicianul român a promovat-o pe Metz în ultima etapă + meciul rivalei a fost abandonat!
METZ
Boloni e în Ligue 1! Tehnicianul român a promovat-o pe Metz în ultima etapă + meciul rivalei a fost abandonat!

Sergio Ramos pleacă de la PSG

Ibericul a anunțat vineri seară pe Instagram că azi va îmbrăca pentru ultima dată tricoul lui PSG. Ultimul său meci va fi împotriva celor de la Clermont, de la ora 22:00.

„Mâine (n.r- azi) va fi o zi specială pentru mine. Se va termina o altă etapă din viața mea. Îmi voi lua la revedere de la PSG. Nu știu în câte locuri te poți simți ca acasă, dar la PSG fanii și orașul m-au făcut să simt asta, fără îndoială. 

Vă mulțumesc pentru acești doi ani speciali. Am putut juca în toate competițiile și am dat tot ce aveam mai bun. De acum, voi avea parte de noi provocări, voi îmbrăca noi culori. Dar, înainte de asta, spun pentru ultima dată «Hai, PSG!»”, a scris Sergio Ramos.

Câțiva dintre colegii săi i-au transmis mesaje pe Instagram.

„A fost o plăcere să fac parte din istoria ta”, a scris Neymar.

„Îți vom simți lipsa, atât pe teren, cât și în afara lui”, i-a transmis Achraf Hakimi, completata de Carlos Soler: „Prietene, îți mulțumesc pentru tot. Îți doresc tot binele. A fost o plăcere”.

Sergio Ramos a ajuns gratis la PSG, în vara lui 2021, după ce i s-a terminat contractul cu Real Madrid. A bifat 57 de meciuri pentru francezi, dintre care 44 în acest sezon. A mai jucat de-a lungul carierei la Sevilla și Real Madrid.

VIDEO PSG, gata de ultima etapă din Ligue 1

Citește și:

Jose Mourinho, anchetat de UEFA după finala Europa League cu Sevilla!

David Beckham și-a dat afară fostul coechipier » Pentru Tata Martino și Messi?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează