INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

În cartea ”Herr Pep”, Josep Guardiola admite: ”Sînt un hoţ de idei”

Articol de - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 23:04

Ziaristul Marti Perarnau dezvăluie altă faţă a antrenorului lui Bayern, etern nesatisfăcut: ”E bolnav de fotbal, prin prisma căruia priveşte totul. Mereu îl nemulţumeşte însă ceva”


Eternul nesatisfăcut. Aşa e descris Guardiola în cartea " Herr Pep" de ziaristul ce a stat zi de zi timp de un an peste tot lîngă antrenorul lui Bayern. Marti Perarnau i-a descoperit o altă faţă. "Bavarezii l-au primit ca pe un supererou, iar Pep a considerat că au exagerat. El este bolnav de fotbal şi numai prin prisma acestuia priveşte totul".

Autorul volumului continuă: "Nu se consideră un antrenor bun, dar compensează prin muncă. Nu are model, îţi vorbeşte despre antrenori opuşi ca stil, gen Capello ori Menotti, şi zice «sînt un hoţ de idei, stau toată ziua să observ ce pot folosi de la alţii»". Pep a plecat la Bayern, "pentru că s-a simţit trădat, cedînd impulsului Bayern". Şi nu revine la Barca: "Nu va mai fi un al doilea mandat".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close