INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SAINT-ÉTIENNE - PSG 0-1

Saint-Étienne - PSG 0-1 // VIDEO Air Kylian! Super gol și alte recorduri » Mbappé sare toate barierele: „Va fi cel mai bun fotbalist al lumii”

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2019 10:32

Saint-Étienne - PSG 0-1. Un voleu acrobatic decisiv reușit de Kylian Mbappe, 20 de ani. Datorită lui, PSG câștigă și fără Neymar și Cavani.

Când vorbește de Kylian Mbappé, antrenorul lui Saint-Étienne se înclină. E uimit de explozia parizianului. "Ne-a învins un puști de 20 de ani care va fi în curând cel mai bun fotbalist al lumii. Blufez? Așa va fi în doi, trei ani. Numai el ne putea marca un asemenea gol", spune Jean-Louis Gasset.

Dacă PSG e sponsorizată de Michael Jordan, KM7 înscrie ca în NBA, cu execuții acrobatice. O finalizare aeriană la bolta lui Dani Alves.

Cu el, victoria roș-albaștrilor era asigurată. Și alte recorduri depășite.

Mbappé este de duminică primul francez care înscrie 19 goluri în 18 meciuri de Ligue 1 după 45 de ani!

În același timp, este golgeterul primelor cinci campionate ale Europei în acest sezon dintre jucătorii care nu au marcat nici măcar o dată din penalty.

Vezi VIDEO CU GOLUL din Saint-Étienne - PSG 0-1 !

38de goluri a influențat Kylian Mbappé în acest sezon la PSG în toate competițiile (24 de goluri și 14 assisturi)

200.000.000 €este cota lui Mbappé, potrivit site-ului transfermarkt.de

"Kylian ne arată în fiecare zi, la antrenament, cât de bun este. Are această foame de a marca, marca, marca. E secretul său. Un jucător special"
Thomas Tuchel, antrenor PSG

Mbappé Conduce cursa în trei de la pSG

Goluri și assisturi în acest sezon în toate competițiile:

Nume Meciuri Goluri Assisturi
Mbappé 29 24 14
Cavani 26 22 8
Neymar 23 20 11

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează