INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Știm prima echipă retrogradată din Premier League » Înfrângerea de pe „Molineux” a fost fatală

Bucuria lui Willian Jose după golul cu Sheffield // foto: Guliver/gettyimages
Bucuria lui Willian Jose după golul cu Sheffield // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 07:06 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 07:12

Sheffield United a fost învinsă de Wolverhampton pe „Molineux”, scor 0-1, și este, matematic, prima echipă care retrogradează din Premier League în acest sezon.

La Wolverhampton, Sheffield a jucat un meci crucial pentru menținerea în Premier League. „Lamele” au jucat totul pe cartea atacului, dar nu au putut trece de defensiva celor de la Wolves. A fost 0-0 la pauză, după o primă parte în care echipa gazdă au fost mai activă.

În minutul 59 a venit și singurul gol al partidei. Adama Traore a luat o acțiune pe cont propriu în banda dreaptă, a depășit un adversar la viteză și a centrat la firul ierbii pe careul de 6 metri, de unde atacantul Willian Jose a reluat impecabil.

Sheffield United, retrogradată matematic din Premier League

Sheffield nu a putut întoarce scorul și rămâne astfel cu doar 14 puncte acumulate în 32 de etape. Burnley, echipa de pe locul 17 - primul care asigură salvarea - are 33, astfel că Sheffield nu va putea evita retrogradarea nici dacă va câștiga toate cele 6 partide rămase.

Trupa lui Paul Heckingbottom este prima care părăsește matematic Premier League. În aceeași zi, Norwich City a rezolvat promovarea în Premier League, fiind prima echipă care urcă matematic din Championship. 

Mai multe știri din Premier League:

Soția lui Anthony Martial surprinde: „Mi-aș dori să joace pentru Real Madrid”

Harry Kane, în istoria Premier League » Căpitanul lui Tottenham s-a accidentat în finalul partidei cu Everton

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează