INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 2-0

VIDEO El nu se ascunde » Mourinho a ieşit la judecata fanilor lui Real. Şi n-a fost fluierat

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 21:47

Antrenorul lui Real a promis că va înfrunta sîmbătă oprobriul blanco pe "Bernabeu". Dar socios l-au aplaudat


Vineri, la ultima conferinţă înainte de derbyul cu Atletico, jurnaliştii l-au provocat pe Mourinho: "Fanii lui Real vă huiduie în ultimul timp. Ce se va întîmpla dacă o vor face şi acum?".

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Antrenorul a răspuns: "Dacă vor să mă fluiere, voi fi pe teren mîine, la 21:20". Şi a fost. Cînd mai erau 40 de minute pînă la începutul meciului, Mou s-a strecurat printre fotografi şi a pătruns cinci metri pe teren. În acel moment, erau 5.000 de socios pe "Bernabeu" şi nimeni nu l-a fluierat. Două minute l-au aplaudat. Pînă cînd Jose s-a întors la vestiare. Iar Real a învins cu 2-0.

"Mourinho n-a vrut să sfideze", a explicat secundul Karanka la sfîrşit: "Este omul care nu se ascunde niciodată".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
vandersaar
vandersaar  •  03 Decembrie 2012, 11:44
Postat de flo_ax pe 03 Decembrie 2012, 05:14

Au fost si niste fluieraturi, dar nu gen huiduiala. A cam fost ovationat, tinand cont ca in ultima perioada (F lunga) e singurul care a reusit sa puna probleme reale rivalelor, recuperand diferenta enorma de valoare fata de Barca. Ce-mi place la nebunul asta e ca nu se ascunde niciodata, spune tot timpul verde in fata, si isi apara jucatorii preluand totul asupra lui. De aia era iubit atat de mult in vestiarele lui Porto, Chelsea si Inter, unde erau orgolii, dar erau si barbati, spre deosebire de fetitele alintate destul de multe in vestiarul lui Real

Tu poti sa fi obiectiv, stim ca tii cu CSA si FC Barcelona. Nu era diferenta de valoare intre cele doua echipe ci pur si simplu, un colectiv ca al Barcelonei era greu sa-i faci fata. Luandu-i individual poate jucatorii Realului erau mult mai valorosi, dar avand in vedere ca la echipa nu era o strategie pe termen lung, antrenorii erau schimbati ca pe cartusurile de la imprimanta din asta rezulta si diferenta de scoruri care a fost vreo 3-4 ani in fcb si rm. Acum volorile sunt echilibrate ca si inainte, dar ca ele sa fie asa a trebuit sa vina un antrenor care stie sa fie mai mult decat un antrenor.

gilos
gilos  •  03 Decembrie 2012, 09:30

Hasta el final, vamos Real !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Decembrie 2012, 08:48

Nu va mai luati dupa gazetarii tampiti spanioli ...Mourinho este cel mai mare antrenor in viata...de ce sa l schimbe Realul ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close