CAMPIONATE  ·  UDINESE - JUVENTUS 0-0

VIDEO Luptă pentru Milan! » Udinese şi Juventus au terminat la egalitate în derby-ul etapei

Luptă oarbă pentru minge între Ferronetti (Udinese) şi Estigarribia
Luptă oarbă pentru minge între Ferronetti (Udinese) şi Estigarribia

Articol de — Joi, 22 Decembrie 2011, 00:00

Aseară, la Udine, Juve a rămas singura echipă neînvinsă în Serie A, dar campionii rossoneri sînt ei lideri acum, la golaveraj.

Marţi, Milan a trecut pe primul loc, după 2-0 la Cagliari, creînd şi mai multă presiune la cel mai important meci al etapei. O stare de încordare care a influenţat decisiv derbyul bianconerilor de la Udinese şi Juventus.

Primii cîştigaseră tot acasă în Serie A 2011-2012 şi sperau la încă o victorie. Numai că torinezii, singurii invincibili în actualul campionat, nu reveneau în frunte decît dacă ar fi învins pe "Friuli". Vise deşarte în ambele tabere. Pe teren, nici unii, nici alţii nu au riscat ca să cîştige! Iar bătălia tactică n-a ajutat pe nimeni.

Aici ai rezumatul VIDEO al meciului!

Fără Torje, lăsat în tribună aseară, gazdele au aşteptat doar eroarea adversarilor şi, cînd a apărut, la gafa lui Chiellini, Isla n-a putut să-l depăşească pe Buffon. Apoi, în repriza a doua, contrele oamenilor lui Guidolin n-au fost eficace. În acest timp, juventinii au dominat începutul de meci, dar fără scînteie. Şi asta a fost tot. Perfect pentru Milan, care are tot 34 de puncte, însă 3 goluri în plus faţă de Juve.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (2)

theo_s  •  22 Decembrie 2011, 13:19

:))))) Jucatorul premiat in Romanica ("exceptional , "face 8 milioane" :))) e una din rezervele unei echipe italiene fara nicio traditie, dar pe val. Misto mentalitatea asta de bancuta din fata portii: alegem si noi, acolea, dintre gigel si fanel, pe gigel, ca el e ajutor de strungar la fabrica la oras, taica.

night_wolf  •  22 Decembrie 2011, 10:28

Sincer nu credeam ca Milan mai poate lua contactul cu primele echipe din clasament. A facut bine conducerea milanului ca nu l-a dat afara pe Allegri

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1