INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bogdan Stancu: "Steliştii sînt favoriţi cu ŢSKA, dar să fie atenţi la Zicu!"

Bogdan Stancu ţine pumnii fostei sale echipe
Bogdan Stancu ţine pumnii fostei sale echipe

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 10:47

Bogdan Stancu exclude o plecare de la Galatasaray şi spune că Steaua este favorită la calificarea în grupele Europa League în faţa bulgarilor de la ŢSKA Sofia.

"Am urmărit evoluţia Stelei în acest început de sezon, o văd favorită cu ŢSKA. Au jucători buni, s-au întărit şi spun că se vor califica. Au arătat determinare în aceste jocuri, este cu totul altceva faţă de prima etapă de la Sibiu, jucătorii care au venit sînt de nivelul Stelei. Ianis Zicu este un jucător foarte bun, toţi steliştii trebuie să îşi ia măsuri de siguranţă contra lui.

Excludeam din toate punctele de vedere o revenire în campionatul intern, mi se părea un pas înapoi şi nu voiam să mă întorc. Ştiu la ce club am ajuns şi vreau să rămîn aici", a spus Bogdan Stancu la televiziunea sportro.

"Motanul" a vorbit şi despre situaţia sa la Galata.

"Cu mine nu a vorbit nimeni de un împrumut la o altă echipă. Nu cred că se pune problema de aşa ceva. Galatasaray are un proiect foarte mare, a adus jucători foarte valoroşi şi cred că o să rămîn aici. Îmi doresc foarte mult să joc, nu aş vrea să fac un pas înapoi. Nu mi-a mers jocul, dar nu a mers nici echipa în sezonul trecut, dar în acest sezon eu spun că va fi altceva. Mă pregătesc foarte bine, chiar nu vreau să fac un pas înapoi", a mai spus Bogdan Stancu.

Steaua - ŢSKA Sofia are loc în această seară, cu începere de la ora 20:30, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO. Toate meciurile echipelor româneşti pot fi urmărite în direct şi la Radio GSP.

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează