INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND

Devine tot mai clar! Cine a stat în spatele atacului de la Dortmund » Nemții au descifrat mesajul din scrisoare

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 10:40

Disputa dintre Borussia Dortmund și Monaco, din sferturile Ligii Campionilor, a fost amânată pentru astăzi din cauza a trei explozii violente ce au avut loc în apropierea autocarului echipei germane. 

Pare tot mai clar cine a stat în spatele atacului asupra autocarului Borussiei: teroriștii islamiști.

Jurnaliștii nemți au aflat care era mesajul scrisorii descoperite de criminaliști la locul asaltului. O aluzie la atentatul de la Berlin, din 19 decembrie trecut, când un tir a intrat într-un Târg de Crăciun și a făcut ravagii: 11 morți, 56 de răniți.

Și nu doar atât. În scrisoare se vorbește și de avioanele germane care au bombardat Siria! A fost o răzbunare. Mai mult, scrisoarea începea cu următoarele cuvinte: "În numele lui Allah milostivul".

UPDATE: Ultimul pasaj din scrisoarea lasată de islamiști: ”Sportivii și celebritățile din Germania și din alte țări implicate vor fi pe lista morții Statului Islamic. Și așa va fi până ce avioanele germane vor fi retrase și baza militară americană din Rammstein va fi închisă”.

"Atacaul asupra autocarului e un simbol pentru politica lui BVB, care nu se implică suficient în lupta împotriva rasismului, a naziștilor și a populiștilor de dreapta"  pasaj din scrisoare 

Citește și: Noi dezvăluiri din infernul de la Dortmund! Cum au fost acționate bombele » Detalii de ultimă oră + pe cine caută poliția

Citește și: Fotbalistul care stătea lângă Bartra în autocar povestește clipele de groază: "Ne-am aruncat toți pe burtă"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (14)
1425838917717550
John Milne  •  12 Aprilie 2017, 17:10
Postat de John Milne pe 12 Aprilie 2017, 17:07

Ehee , *** .

https://youtu.be/DWd6ajNJqfw

1425838917717550
John Milne  •  12 Aprilie 2017, 17:07

Ehee , *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  12 Aprilie 2017, 15:21

Se pare ca pe cei care trebuie sa inteleaga nu-i duce mintea. Nici nu au capacitatea sa stopeze masacrele indiferent din partea cui ar veni. Nici nu se recunosc invinsi, perdanti si vinovati. Nici nu parasesc scena politica. Stau pe varfuri si fac ravagii in popoarele care i-au ales. Pana vor fi eliminati sau se vor autoelimina, vor fi multe varsari de sange nevinovat.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează