INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - REAL MADRID

Piază Reală » Diego Simeone a devenit un tabu pentru Carlo Ancelotti în acest sezon

Duelul dintre Kroos și Koke (dreapta) va fi una dintre cheile de la mijloc ale derbyului madrilen // 
Foto: Guliver/GettyImages
Duelul dintre Kroos și Koke (dreapta) va fi una dintre cheile de la mijloc ale derbyului madrilen // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2015 00:00

Numai două remize a reușit campioana Europei în 6 dueluri cu ”plăpumarii” jucate după finala Ligii trecute. Precedentul triumf blanco a fost pe 24 mai, abia după prelungiri (4-1).

Marele hit al acestui sezon a ajuns la al șaptelea episod într-o serie parcă interminabilă. Iar Real n-are nici un motiv de liniște înfruntînd-o iar pe Atletico în derbyul madrilen. Pentru că Simeone și armada lui s-au transformat într-un tabu blanco.

De la finala Ligii cîștigată după prelungiri, 4-1 în mai trecut, trupa lui Ancelotti s-a împiedicat mereu de "plăpumari". Numai două egaluri a reușit în cele șase ciocniri post-Lisabona. Ambele pe " Santiago Bernabeu" și nici una în Primera Division!

Chiar dacă spune că Atletico nu este o bestie neagră, antrenorul campioanei Europei se teme de meciul de diseară. "Două remize ne-ar putea fi suficiente s-ajungem în semifinale. Simeone e un mare tehnician, a dovedit-o sub toate aspectele. E printre cei mai buni din lume", a zis Ancelotti.

"Cholo" i-a răspuns la fel de elegant: "Am o mare admirație faţă de el ca om, e un antrenor foarte capabil și respectat și al cărui discurs nu se schimbă după rezultat. E o mîndrie să mă bat contra celor mai buni, iar Carlo face parte din această categorie".

0 goluria marcat Real pe "Vicente Calderon" în cele trei meciuri jucate contra lui Atletico în acest sezon, încasînd 7

"Întîlnirile cu Simeone reprezintă o onoare, dar și o problemă. Nu avem o obsesie cu Atletico, iar obiectivul nostru e să cucerim a 11-a Ligă"
Carlo Ancelotti, antrenor Real

Derbyul Madridului 2014-2015

Supercupa Spaniei Real - Atletico 1-1
Supercupa Spaniei Atletico - Real 1-0
Cupa Regelui Atletico - Real 2-0
Cupa Regelui Real - Atletico 2-2
Primera Division Real - Atletico 1-2
Primera Division Atletico - Real 4-0

 atletico real

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează