INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  FRANŢA

Franţa îşi revine după înfrîngerea ruşinoasă cu Nigeria! A învins Turcia cu 1-0!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2009 00:00

Adversara României din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru CM 2010, Franţa, a învins, vineri, echipa naţională a Turciei, scor 1-0, într-un meci amical disputat la Lyon, relatează L'Equipe.

Golul victoriei reprezentativei Hexagonului a fost marcat de Benzema, în minutul 39, din penalty.

Raymond Domenech a folosit următoarea formulă: Lloris - Sagna, Mexes, Boumsong, Abidal - Toulalan, L. Diarra - Anelka (Govou 59), Gourcuff, Malouda (Ribery 59) - Benzema (Gignac 46).

Jocul cu Turcia a fost cel de-al doilea amical din această săptămână pentru Franţa, după cel cu Nigeria, de marţi, pe care adversara României l-a pierdut cu 0-1.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  06 Iunie 2009, 15:37

Rasistilor!!!

 •  06 Iunie 2009, 13:36

Franta nu joaca nimic :( Pana acum, in preliminarii, nu a aratat nimic spectaculos, punctele scoase au fost chinuite, iar ca dovada in amicale: infrangere cu Nigeria si o victorie cu Turcia, dintr-un gol inscris din penalty. Daca Razvan reuseste sa revigoreze nationala am putea profita. Franta nu va juca fotbal pana nu pleaca Domenech.

 •  06 Iunie 2009, 12:57

de ce e infrangerea cu nigeria rusinoasa??? daca am juca noi (nationala romaniei) s-ar pune doar problema scorului cu care ar invinge nigeria

Vezi toate comentariile (3)
Comentează