INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ELCHE

Contraatacă la tribunal » Dat afară de Elche, Cristi Săpunaru vrea banii restanţi din contract şi daune în instanţă

Articol de - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 21:24

Fundaşul român, care mai avea de primit 2,2 milioane de euro pînă în 2016, s-a adresat deja avocaţilor şi va denunţa rezilierea unilaterală şi abuzivă a acordului


A venit după destule peripeţii şi se desparte cu scandal. Telenovela Săpunaru la Elche a rulat numai o stagiune, pentru că echipa spaniolă l-a dat afară, invocînd motive disciplinare. Adevăratul motiv e însă salariul său, un milion în acest sezon plus 1,2 în cel următor, pe care Elche n-a vrut să i-l mai suporte.

Săpunaru contraatacă şi mută meciul la tribunal. Marca a scris că "deja studiază împreună cu avocaţii săi acţiunea legală pe care o va înainta în justiţie, cerîndu-şi banii restanţi, dar şi daune de imagine". Elche îl ameninţase că-l dă afară dacă nu acceptă rezilierea acordului sau dacă nu-şi găseşte echipă. Numai că internaţionalul român n-a primit decît oferte mult inferioare celei în vigoare, aşa că a anunţat că rămîne, deşi antrenorul Fran Escriba îl avertizase că nu mai intră în vederile lui pentru acest sezon.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mbdmbd
mbdmbd  •  23 August 2014, 13:29

Au dat legenda afara?:))

k-ras
k-ras  •  23 August 2014, 10:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Eu nu cred ca l-au dat afara pt salar...L-au dat afara pt ca era indisciplinat jca dur si poate clubul sa saturat sa plateasca penalitati pt el.

tbonee
tbonee  •  23 August 2014, 09:54

pai Elche nu a vrut sa mai achite salariul, dar daca omu avea contract sunt buni de plata, pai contractul si l-a facut singur? e ca si cum spui imi iau BMW x6 de 100.000 de euro, si dupa 1 an zici aaa pai eu nu vreau sa mai platesc toata suma....pai atunci ramai fara masina, implicit fara banii din contract in cazul Sapunului

Vezi toate comentariile (5)
Comentează