INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA

Florin Andone, ofertă de ultimă oră! Ar fi cel mai scump transfer din istoria clubului

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2017 09:53

Un an bun pentru Florin Andone. 10 goluri și 3 assisturi, golgeterul lui Deportivo chiar din primul sezon. Și ofertele nu-l ocolesc. Lazio, Fiorentina, Galatasaray, Sunderland s-ar fi interesat de el, dar atacantul în vârstă de 24 de ani a răspuns clar:

"Spania e casa mea. Este imposibil să plec de aici acum. Pentru mine, Depor este cel mai bun club".

Vârf dreapta, lângă Gerard Moreno

Totuși, un club iberic, tot alb-albastru, ca și La Coruña, insistă să-l atragă pe "tricolor". Quique Sánchez Flores, antrenorul lui Espanyol, a fost impresionat de Andone în decembrie trecut, când Andone a fost ales cel mai bun jucător al lunii în LaLiga, și îl vrea pentru noul sezon.

În sistemul său 4-4-2, ar fi perfect ca vârf dreapta, lângă Gerard Moreno. Mai bun, în viziunea tehnicianului, și decât ecuadorianul Caicedo, și decât brazilianul Léo Baptistão, niciunul nereușind să-l convingă la Espanyol în actuala stagiune. Decizie confirmată după ce l-a văzut și week-end-ul trecut, când "El Tanque" a înscris chiar împotriva catalanilor.

Cu două milioane peste cel mai scump transfer

Depor nu renunță însă ușor la cel mai prolific om al său. În 2016, l-a vândut cu 20 de milioane de euro pe Lucas Pérez, la Arsenal. În 2017, ține la preț și în cazul Andone. L-a cumpărat vara trecută cu 5 milioane de la Cordoba și refuză să-l cedeze pentru mai puțin de 8 milioane.

Ceea ce ar însemna două milioane în plus față de cea mai scumpă achiziție făcută vreodată de Espanyol: Maxi Rodríguez (2002, Newell's Old Boys).

800.000 € este salariul lui Florin Andone la Deportivo

5.000.000 €este cota lui Andone, potrivit transfermarkt.de

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
zarqa
zarqa  •  09 Mai 2017, 17:17

Unii de pe aici, ce se vor cunoscători, ori sunt răutăcioși ori sunt frustrați. Păi să-mi dați exemplu de un jucător (de fotbal) român ce joacă titular, meci de meci, la un club din Italia, Franța,Germania, Anglia sau Spania. În afară de B.Andone.

kyil
kyil  •  09 Mai 2017, 14:03

Caicedo e peste Andone, numai ca Quique nu-l joaca bine si nu se au la suflet.La ce atacanti are Espanyol , mai bine ramane la La Coruna. Eu cred ca Premier Leaugue i s-ar potrivi de minune/

daweroirl
daweroirl  •  09 Mai 2017, 12:43
Postat de adriann_ pe 09 Mai 2017, 12:06

Da mai, ideea e ca Andone e un jucator care deja evolueaza de ceva timp in prima liga spaniola, da o caruta de goluri etc. Suma de 8 milioane are sens in contextul asta. In schimb sa dea Anderlecht cea mai mare suma de transfer platita in istoria clubului pe un jucator care evoluase doar in Romania, fara sa rupa inima targului nici aici, cam cum ti se pare?

*** ,nu e prost cine cere ,e prost cine da ! ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close