INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Gardoş îi sfătuieşte pe stelişti: "Dacă vor în Champions League trebuie să facă transferuri" » Ce spune despre aducerea lui Tamaş

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 16:01

Florin Gardoş a fost titular în meciul Newcastle - Southampton, 1-2, şi a greşit la golul marcat de adversari, dar spune că nu a fost certat de antrenor.

"La faza golului a fost o neînţelegere între mine şi portar, o lipsă de comunicare. Portarul nu a strigat că iese şi totul s-a întîmplat  foarte repede, dar este bine că am cîştigat. Sîntem pe un loc bun în Premier League. Nimeni nu se aştepta să fim pe locul trei, mai ales că au plecat mulţi jucători.

Eu am o relaţie foarte bună cu Ronald Koeman şi cu ceilalţi jucători. La început, cînd încă nu jucam şi nu eram pregătit 100%, am avut o discuţie cu cineva din conducere. Mi-a spus că nu vor să mă forţeze şi să am răbdare", a spus Gardoş la DolceSport.

Fostul fundaş al Stelei a vorbit şi despre transferul lui Gabi Tamaş şi despre posibila plecare a lui Claudiu Keşeru din Ghencea.

"Tamaş e un jucător foarte bun. Eu îl ştiu de la echipa naţională şi cred că este un transfer foarte bun.  Nu va avea probleme de acomodare cu vestiarul, pentru că este un băiat extraordinar. Este de văzut cum va fi primit de suporteri.

Keşeru va fi o pierdere dacă va pleca. E un jucător de valoare şi Steaua are nevoie de el.

Steaua trebuie să mai facă transferuri dacă vrea să joace în Champions League, trebuie să se întărească. Cu Szukala, Sînmărtean şi Keşeru a ratat calificarea în Ligă şi primăvara europeană. În Liga 1 nu va avea probleme şi va cîştiga campionatul", a mai adăugat Florin Gardoş.


Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
goghe
goghe  •  19 Ianuarie 2015, 12:34
Postat de muensteraner67 pe 18 Ianuarie 2015, 22:00

Pina una alta nici un alt jucator roman nu joaca la o echipa atitde bine plasata intr-un camionat de top. Greseli se iarta, daca nu sint prea dese. Degeaba zici tu "par de fasole"....

Lasa-i ca sint si multi si prosti .... Toti comentatorii au zis ca atacantul a avut noroc chior ca s-a lovit mingea de el ... se mai intimpla!

muensteraner67
muensteraner67  •  18 Ianuarie 2015, 22:00
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Ianuarie 2015, 16:46

...Par de fasole incepe sa gresasca ...de acum nu mai este loc de intors ...o s o tina langa ...

Pina una alta nici un alt jucator roman nu joaca la o echipa atitde bine plasata intr-un camionat de top. Greseli se iarta, daca nu sint prea dese. Degeaba zici tu "par de fasole"....

irishjoe
irishjoe  •  18 Ianuarie 2015, 20:11

barzoiu asta ia rupt piciorul la un jucator a platit banii? a fugit in anglia va fi urmarit de justitia romana!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează