STRANIERI  ·  ITALIA

Gazzetta dello Sport face lobby pentru promovarea lui George Puşcaş la seniorii lui Inter: ”Mazzarri, ia-l de la tineret!”

Pușcaș a ajuns la recomandarea lui Chivu la Inter, care a plătit 600.000 de euro și i l-a suflat lui Juve
Pușcaș a ajuns la recomandarea lui Chivu la Inter, care a plătit 600.000 de euro și i l-a suflat lui Juve

Articol de — Luni, 01 Septembrie 2014

După cele 5 goluri date sîmbătă în meciul cu Lanciano (7-0), puştiul român de 18 ani care i-a marcat şi Italiei U21 în recentul amical este cerut de presă la prima echipă a nerazzurrilor.

George Puşcaş i-a impresionat pe italieni după performanţa de sîmbătă, din meciul cu Lanciano (7-0). Cele 5 goluri marcate după pauză, în ultimele 36 de minute, au fost răsplătite cu un articol de un sfert de pagină în Gazzetta dello Sport, ce îl propune pe român pentru saltul la echipa de seniori a lui Inter.

"Pokerissimo Puşcaş. Ce mai caută unul ca el la tineret?" este titlul din cotidianul roz. Care continuă: "Poate un puşti de 18 ani să fie titular în «naţionala» Under 21 şi să mai joace la Primavera italiană? Clar, regulamentele nu-i interzic. Dar după doar un sezon de rodaj la tineret, George pare deja un lux pentru acest campionat. Golurile cu Lanciano confirmă calităţile care i-au permis să ne destabilizeze defensiva «naţionalei» U21 şi să înscrie cu capul. Este greu de crezut că Inter îl va scăpa din mînă".

Concluzia Gazzettei? "Ar merita alternanţa cu Bonazzoli, punîndu-se la dispoziţia lui Mazzarri. Dar aşa rareori ar putea să joace, iar prezenţa pe bancă, chiar şi-n Serie A, nu ajută prea mult la curriculum".

11 goluri a reuşit Puşcaş în 24 de jocuri în sezonul trecut la echipa Primavera a lui Inter, în campionat şi Cupă

"Puşcaş posedă toate calităţile unui atacant modern. Are viteză de execuţie, simţul golului, oportunism şi o excelentă tehnică" (Gazzetta dello Sport, cotidian italian)Ce s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (1)

sakamoto  •  01 Septembrie 2014, 10:28

Poate ar trebui ca Satana sa-l ia in lot cu grecii. Cred ca ar face mai mult decit Bogdan Stancu, eternul convocat, caruia doar-doar ii va mai creste cota. Dumnezeu cu mila...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×