INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Marius Șumudică a răbufnit după ultimele acuze ale fanilor: "Să intru eu pe teren?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 14:00

Formația antrenată de Marius Șumudică, Al Shabab, a terminat la egalitate, 2-2, ultimul meci din campionatul Arabiei Saudite, acasă cu Al Ettifaq, partidă în care Constantin Budescu a reușit un gol și o pasă decisivă.

Tehnicianul român a fost contestat de suporterii echipei sale, care i-au cerut demisia după rezultate modeste din ultima vreme, ce au făcut ca Al Shabab să ocupe doar poziția a cincea în clasament.La finalul jocului, Șumudică a răbufnit in timpul unui interviu.

"Noi ratăm prea multe ocazii. Ce să fac, să intru eu pe teren şi să marchez? Trebuia să câştigăm cele trei puncte, dar am ratat prea mult. Kaabi este singurul fotbalist tânăr care a demonstrat ceva, de restul sunt nemulţumit”, a spus tehnicianul român după meci.

Chiar dacă Al Shabab se îndepărtează tot mai mult de obiectiv - clasarea pe podium, având 17 puncte după 11 partide, Șumudică este în continuare susținut de cel mai important om din club, Khaled Al-Baltan. "Antrenorul Șumudică va conduce echipa până la finalul acestui sezon", a declarat patronul clubului saudit, citat de goal.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  30 Noiembrie 2018, 19:14

Ți-au luat bilet spre România!E chestie de timp!

marius.bxl
marius.bxl  •  30 Noiembrie 2018, 15:58

Sumi aruncale capete si picioare de porc in galerie si sa vei ca nu vor mai veni la meci.deci nu te va mai contesta

vasy86le
vasy86le  •  30 Noiembrie 2018, 14:52

Si cine iti garanteaza ca daca intri tu pe teren, marchezi? Am auzit atatea replici, ca daca intram eu pe teren, daca intrai ce? poate ratai si tu, poate marcai, nu cred ca daca intra acum maradona pe teren, inseamna ca gata, meciul e castigat si iti marcheaza 10 goluri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează