INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ITTIHAD

Piți de fier » Pițurcă nu iartă. Nu-l asculți, ești afară!

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 00:00

Antrenorul lui Al Ittihad l-a exclus din lot pe Al-Ibrahim și l-a trimis acasă. Echipa era la Doha, unde joacă azi în Liga Campionilor Asiei

Pițurcă nu iartă. Nu-l asculți, ești afară! Riyadh Al-Ibrahim, 22 de ani, a refuzat să facă exercițiile pe care le cerea antrenorul lui Al Ittihad. L-a ignorat pe Piți și a plătit.

Furios, tehnicianul a întrerupt ședința de pregătire de luni seară, urlând pe teren la mijlocașul împrumutat vara trecută de la Hajer. "Te duci la hotel, îți faci bagajele și părăsești cantonamentul! Te întorci imediat la Jeddah", i-ar fi strigat el, potrivit presei saudite, anunțându-l: "Ești retrogradat pe termen nelimitat la echipa a doua!".

Al Ittihad joacă azi cu Sepahan pe teren neutru, în Qatar, din cauza războiului rece dintre Arabia Saudită și Iran. Dar are șanse foarte mici de a trece de seriile Ligii Campionilor Asiei. E pe locul trei (3p), la patru puncte în spatele lui Al Nasr și la cinci de liderul Lokomotiv Tașkent. Iar primele două clasate joacă ambele meciuri directe acum, la final de grupă. Dacă își împart victoriile, se califică împreună.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  20 Aprilie 2016, 12:48

Te dai la 'islam' Piti? Vezi sa n-o incurci !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează