INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Prelungește! Ștefan Radu acceptă oferta lui Lazio: contract pînă în 2019

Evaluat la 8,5 milioane de euro pe transfermarkt.de, Ștefan Radu ar putea fi promovat căpitan dacă Mauri nu va semna un nou acord cu Lazio
Evaluat la 8,5 milioane de euro pe transfermarkt.de, Ștefan Radu ar putea fi promovat căpitan dacă Mauri nu va semna un nou acord cu Lazio

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 00:00

După ce tratativele cu Sampdoria au eșuat, fundașul român e gata să semneze un nou acord cu echipa biancocelesta, obținînd 200.000 de euro în plus la salariu, potrivit cotidianului Il Messaggero.

Răsturnare de situație pentru Ștefan Radu. Fundașul român de 28 de ani s-a răzgîndit, nu mai pleacă de la Lazio! S-a decis pînă la urmă să accepte oferta de reînnoire a contractului scadent în vara viitoare. Va semna alt acord cu clubul biancocelesto pînă pe 30 iunie 2019, în condiții financiare mai bune: 200.000 de euro în plus la salariu.

Potrivit Il Messaggero, Radu va cîștiga 1,4 milioane net stagional față de 1,2 cît ia în prezent. "Românul împreună cu impresarul său au avut o nouă discuție cu președintele Lotito și anunțul oficial al înțelegerii va fi făcut în cursul acestei săptămîni", a scris cotidianul din capitala Italiei.

Ștefan a fost tentat de un transfer la Sampdoria, pentru a lucra cu Walter Zenga, dar negocierile au intrat în impas, Lazio nereușind să-l includă într-un schimb cu Eder ori Soriano. Astfel că vicecăpitanul lui Pioli și-a mai redus din pretențiile salariale și a ales să continue pe "Olimpico".

5 goluriși 12 pase decisive a reușit Ştefan Radu în 218 meciuri la Lazio, pentru care joacă din februarie 2008

3 trofeea cucerit fundașul de 28 de ani la echipa biancocelesta: 2 Cupe ale Italiei (2009, 2013) şi Supercupa Italiei (2009)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tiberiu33
tiberiu33  •  08 Iulie 2015, 10:16

nu comenteaza nicio *** de Stefan Radu ????? .... se pare ca este cel mai bine platit din toti romanii ....si este si cel mai valoros ... FELICITARI RADU !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează