INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SALERNITANA

Radu Drăgușin, omul meciului în egalul cu AC Milan! » Ce note a primit din partea presei din Italia

Radu Drăgușin// Foto: IMAGO / NurPhoto
Radu Drăgușin// Foto: IMAGO / NurPhoto

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 09:50 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 16:19

Radu Drăgușin (20 de ani) a fost omul meciului în egalul 2-2 obținut de Salernitana în fața liderului AC Milan, într-o partidă ce a contat pentru etapa #26 din Serie A. 

Românul a fost integralist, iar evoluția solidă l-a adus în centrul atenției presei din Peninsulă. 

Ce fac stranierii » Chiricheș a jucat tot meciul în triumful senzațional cu Inter! Remiză pentru Lucescu Jr.
LIVEBLOG
Ce fac stranierii » Chiricheș a jucat tot meciul în triumful senzațional cu Inter! Remiză pentru Lucescu Jr.

Radu Drăgușin, omul meciului pentru Salernitana

Fundașul român a fost om de bază în angrenajul celor de la Salernitana, ultima clasată, în duelul cu liderul din Serie A, AC Milan. Evoluția foarte bună a venit după ce în partida cu Genoa, terminată scor 1-1, Drăgușin fusese cel mai slab om de pe teren.  

Evoluția lui Drăgușin nu a fost trecută cu vederea de presa din Italia, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului român. „Fostul fundaș al lui Juve nu a ratat nicio intervenție și nu a greșit. Aproape nimeni nu a reușit să treacă pe partea lui. Curat în evoluție și omniprezent, chiar și atunci când a dublat pentru a-l acoperi pe coechipierul Mazzocchi (n.r. - fundașul dreapta)”, a scris Gazzetta dello Sport despre prestația românului.

Ce note a primit Drăgușin după egalul cu AC Milan

Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai întâlnirii, iar presa din Italia a remarcat evoluția bună a românului. Gazzetta dello Sport l-a notat cu 6,5 pe „cel mai bun din defensiva Salernitanei”. Aceeași notă a primit-o și din partea celor de la TuttoMercatoWeb și Eurosport.it.

Fundașul a fost notat cu 7 de cei de la Calciomercato, care au caracterizat evoluția sa astfel: „Românul atent, închide și «mușcă» toate mingile. L-a oprit bine pe Brahim Diaz și a avut o intervenție foarte bună în minutul 12 al celei de-a doua reprize. A stat concentrat până la final și nu a ratat nicio intervenție”.

3,5 milioane de euroeste cota de piață a lui Drăgușin, potrivit Transfermarkt

Radu Drăgușin, după egalul cu AC Milan: „Voi încerca să-mi ridic nivelul”

Fundașul român a oferit prima declarație pentru Salernitana News, după ce a fost desemnat omul meciului: „Suntem fericiți acum, trebuie să o luăm de la capăt și să facem un efort mai mare pentru a ne salva de la retrogradare. Fazio e un fundaș mare, are multă experiență și eu mă coordonez cu el pentru a mă mișca mai bine. 
În aceste meciuri rămase, voi încerca să-mi ridic nivelul, iar el este un reper excelent. A fost un public minunat la Salerno, fanii ne-au dat o mână de ajutor, a fost o emoție incredibilă să jucăm în fața acestor spectatori, la fel ca la meciul cu Spezia, când am intrat pe teren”.

Antrenorul ne-a spus că i-a plăcut dăruirea noastră, curajul cu care am jucat și că trebuie să continuăm așa - Radu Drăgușin, fundaș Salernitana

VIDEO Salernitana - AC Milan 2-2

Citește alte știri despre stranieri:

Noi detalii despre transferul de putere de la Atalanta! Cine preia noua echipă a lui Valentin Mihăilă
ITALIA
Noi detalii despre transferul de putere de la Atalanta! Cine preia noua echipă a lui Valentin Mihăilă
După golul din week-end, Man a dezamăgit din nou la Parma » Nota primită în Italia
ITALIA
După golul din week-end, Man a dezamăgit din nou la Parma » Nota primită în Italia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2022, 12:48
Postat de klauz pe 20 Februarie 2022, 11:59

Se indreapta vertiginos spre Serie B, acolo unde si hagi a stat majoritatea carierei, neremarcandu-se cu nimic... Oare si Dragusin va fi "rege"? Ca Serie B te face rege!

Dragusin este imprumutat de la Juventus,stai linistit ca nu o sa joace in liga 2...din vara revine la Juventus si daca are evolutii bune la Salernitata probabil o sa fie pastrat in lot,daca nu o sa fie imprumutat la o alta echipa...Leipzig a vrut sa il transfere pe Dragusin dar Juventus nu a vrut sa il vanda pentru ca are potential...asa hatter...

klauz
klauz  •  20 Februarie 2022, 12:00
Postat de sakamoto pe 20 Februarie 2022, 11:56

Dusan Uhrin zicea:atita timp, cit arbitrajele nu sint sincere, fotbalul romanesc, nu va progresa. Din cauza unor arbitraje perfide, precum cel de la UTA-Fcsb, cind mascariciul care a fost trmis la ciordeala-2 de 11 m inventati pt echipa lui Gigione-sponsorii potenti financiar, fug de fotbalul romanesc, precum dracul de tamiie. Desfiintarea campionatului de tineret-sperante, o lovitura teribila data fotbalului tomanesc. Mircea sandu zicea ca nu-si justifica cheltuielile. Furturile din fotbalul romanesc insa, si-au justificat cheltuielele. Fara un campionat de tineret-sperante si fara un campionat de juniori, bine pus la punct, adio fotbal romanesc.Somn usor fotbal romanesc!

Poti linistit sa adaugi la exemplele pe care le-ai dat TOATE meciurile Farului, de fiecare data ajutata de arbitri...

klauz
klauz  •  20 Februarie 2022, 11:59

Se indreapta vertiginos spre Serie B, acolo unde si hagi a stat majoritatea carierei, neremarcandu-se cu nimic... Oare si Dragusin va fi "rege"? Ca Serie B te face rege!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close