INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Alavés - Deportivo 1-0 » Andone, criticat dur: ”Zero șuturi, zero pase, zero faulturi, zero goluri”

Foto: facebook.com/RCDeportivo
Foto: facebook.com/RCDeportivo

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 11:08

După 0-1 cu Alaves, atacantul lui Depor, Florin Andone, a primit linie în As și nota 3 în La Voz de Galicia: ”Egoist, fără a crea pericol”.

Vezi aici video de la meci!

Ce puțin a trecut de la cuvintele frumoase ale lui Seedorf la jocul foarte slab împotriva lui Alavés și criticile presei spaniole.

Vineri, la conferință, noul antrenor al lui Deportivo spunea: "Vreau să creez o echipă după imaginea lui Florin Andone. Mi-ar plăcea să am 11 de Andone". Sâmbătă, nici Andone nu a mai fost cel obișnuit: luptător, dar și eficace în fața porții, atacantul care dă direcția jocului, ține formația în spate și înscrie. Pe "Mendizorroza", a fost la fel ca restul colegilor. O dezamăgire.

"Se presupune că valoarea deja există"

"Andone, aproape întotdeauna cel mai lăudat la Depor pentru că oferă totul pe gazon, a fost orfan de mingi cu Alavés. Zero șuturi, zero pase, zero faulturi, zero goluri. Seedorf a cerut 11 războinici ca românul, însă se presupune că valoarea deja există", a comentat La Voz de Galicia, care l-a notat cu 3: "Egoist, fără a crea pericol". În timp ce As a trasat o linie în dreptul său. Mai jos nu se poate.

0 victorii are Deportivo în 2018: 5 eșecuri și două egaluri în acest an

19 este locul (penultimul)ocupat de echipa galiciană după 24 de etape

70 de zile au trecut de la ultimul succes al lui Depor: 1-0 cu Leganés

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (2)
bodrin
bodrin  •  18 Februarie 2018, 15:10

Zero pe toata linia plus o liniuta? E numai bun de selectionat in echipa nationala. Zero si liniuta in campionatul Spaniei inseamna altceva in capetele amatorulor ce se ocupa de echipa nationala de fotbal...

1581870215401957
Andronic Popovici  •  18 Februarie 2018, 12:12

si totusi, de ce-l umflati atat pe Andone asta ,macar Andone veritabilul a arata ceva in fotbalul romanesc si nu numai ,inclusiv si alceva unor membri ai Comotetului Central dar asta ,ce ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează