INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - NAPOLI 0-1

VIDEO Complice la eşec » Ezitant şi neatent, Ştefan Radu e vinovat la golul lui Higuain, care a decis meciul

Articol de - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 20:52

Folosit stoper şi promovat căpitan după pauză, fundaşul român continuă seria evoluţiilor slabe din 2015. După erorile din derby, a recidivat ieri şi echipa sa a picat de pe podium

Noul an a început prost şi continuă rău pentru Ştefan Radu. Fundaşul român a suferit în ambele jocuri de top din 2015 şi s-a simţit pe tabelă. Vinovat la ambele goluri ale lui Totti, din derbyul cu AS Roma, el a recidivat ieri, Lazio cedînd meciul cu Napoli (0-1) şi, totodată, locul de pe podium.

Click aici pentru VIDEO!

Din cauza crizei de efectiv, antrenorul Pioli l-a mutat în centru, unde-i convine lui Radu. Numai că Ştefan a fost printre cei mai slabi de pe Olimpico. A "conlucrat" cu Berişa la golul lui Higuain (18).

"Distrat şi neatent"
Ezitant, nu a blocat pasa filtrantă trimisă de Mertens, s-a temut să nu fie driblat de argentinian şi "Pipita" l-a executat la colţul scurt, sub bară, pe complicele albanez. "Responsabilitatea mai mare este a românului, care, inexplicabil, nu l-a închis pe Higuain", scrie Gazzetta dello Sport. "Deseori distrat şi neatent, a comis eroare după eroare", l-a criticat mai dur agenţia Lazionews. Tot Radu a riscat în minutul 64, alunecînd lîngă Higuain. "Se aştepta să conducă o apărare cu probleme, dar a ratat intervenţia la pasa verticală la Higuain, Berişa condimentînd omleta. Atîtea inexactităţi şi pase greşite într-un meci important", a concluzionat lalaziaosiamonoi, care l-a "amendat" cu 4,5.

Lazio a dominat clar, a avut o bară (Parolo) şi a cerut un penalty (henţ la Maggio?), dar degeaba!

7 goluri i-a dat Higuian lui Lazio în cele 4 partide disputate de argentinian în campionat şi-n Cupă

"Berişa şi Radu, omletă pentru doi. Românul a comis eroarea ce a pavat drumul către triumful lui Napoli, iar albanezul a încasat-o pe colţul său"
Lalaziosiamonoi.it, agenţie italiană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează