SPORTURI  »  BOX  »  REVANȘĂ

Anunțul care a pus pe jar lumea boxului » Isterie pe rețelele de socializare: rematch Mayweather - Pacquiao?

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 19:41

Deși la finalul meciului în care l-a învins la puncte pe Pacquaio a anunțat că în septembrie va boxa pentru ultima dată în carieră, Floyd Maweather i-ar fi declarat lui Stephen A. Smith, un important jurnalist de la ESPN, că ar fi dispus să-i acorde revanșa filipinezului. Anunțul a fost postat azi pe twitter.

Ar însemna că americanul e dispus să-l aștepte cel puțin un an pe filipinez, avînd în vedere că Pacquiao s-a accidentat la umăr și va lipsi din ring între 9 și 12 luni. 

Știrea a fost preluată și dezbătută de cele mai importante site-uri de sport din Statele Unite. 

Crezi că-i va acorda Floyd revanșa lui Pacquiao? 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
6.6.6
6.6.6  •  06 Mai 2015, 04:35

pai piticul ala a jucat intr-un umar si tot l-a dominat ... da refacut oare cum va boxa? eu in locul *** nu i-as acorda revansa... sau ma rog, se poate antrena cu kenieni pentru maraton... a fost penibil sa fuga prin ring de ala ***... 10 cm de alonja diferenta! ENORM! si tu alergi! ha ha ha ha ha traisca mafia boxului ca ne da noua meciuri si decizii deja decise...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  05 Mai 2015, 21:35
Postat de ungurul_vesel pe 05 Mai 2015, 21:31

Ati schimbat tastatura sau ati baut ceva? Caci atata scris de unul singur nu va caracterizeaza... plus ca mai apar si niste greseli de redactare care nu va sunt specifice.

Pai cu o mina tastez cu celalalta ma bucur de ospitalitea unuia din cele citeva zei de starbucks-uri din localitate . Daca nu stiti mama lui starbucks , mama lui microsoft si tata lui boeing sunt de la mine din localitate originari . Gat te-am lasat . Pa.

valiza.epo
valiza.epo  •  05 Mai 2015, 21:31

Cat de *** sunt unii oameni. Dupa circul jalnic de la "Pacaleala Secolului" ei mai vor inca o data??????????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează