SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

"Eroine!"

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

Gheorghe Tadici şi-a criticat elevele după înfrîngerea de la Gyor, dar acum îanintea jocului de la Togliatti, le ia apărarea. "Handbalistele de la Oltchim sînt adevărate eroine. Gîndiţi-vă numai la Luca!. Stîrnge din dinţi să joace în ciuda durerilor la spate. Alţii ar sta acasă şi ar aştepta banii. Fetele de la Vîlcea au adus cele mai mari rezultate din sportul românesc de echipe după 1989. Trecem printr-o perioadă dificilă, dar o să strîngem rîndurile şi o să ne revenim", a declarat Tadici, care pleacă azi cu Oltchim la Togliatti pentru meciul de sîmbătă. (


Încă două luni pauză

Extrema Oltchimului şi a "naţionalei" României, Valentina Elisei Ardean, a primit o veste proastă de la Kiel, acolo unde se află pentru controale amănunţite la piciorul accidentat. "I s-a recomandat să mai stea alte două luni în recuperare. Sperăm să facă recuperarea şi să revină undeva la finalul lunii martie pentru a juca în semifinalele Ligii Campionilor şi în partidele importante de campionat", a declarat Tadici.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (9)
 •  29 Februarie 2008, 21:21

Maine va fi un meci greu,dar Oltchimul va obtine victoria sau va face un meci egal.Hai Oltchim.

 •  29 Februarie 2008, 18:07

Nesimtitul de otto, zis si "justitiarul", un moldovean idiot aciuat prin brasov de cativa ani, a inceput sa polueze si acest site !! Ia-o pe a(no)malia ta si plecati la site-ul rival sa va balacariti cat vreti !!! OTTO, TARCA ESTE CEA MAI MARE JAVRA DIN HANDBALUL ROMANESC !!!!

 •  28 Februarie 2008, 22:11

CURAJ, BAFTA SI UN DRAM DE NOROC PENTRU TOATA ECHIPA SI PENTU ADRIANA T.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează