SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

A cîştigat 4 turnee de Mare Şlem şi a uimit lumea tenisului » Acum dezvăluie: "Simona Halep joacă exact ca mine!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 13:36

Simona Halep va juca mîine în finala de la Roland Garros împotriva Mariei Şarapova, într-un meci ce va fi în direct pe Eurosport şi Antena 3 şi liveTEXT pe GSP.RO de la 16:00.

Aseară, victoria incredibilă din semifinală în faţa nemţoaicei Andrea Petkovic, scor 6-2, 7-6 (4), a fost comentată în studioul Eurosport.

Iar Kim Clijsters, cvadruplă campioană în turneele de Mare Şlem şi dublă finalistă la Roland Garros, a făcut o comparaţie incredibilă: "Simona utilizează terenul foarte bine, se mişcă excelent. Ea dictează adversarei ce să facă. Da, jocul ei seamănă cu al meu de acum cîţiva ani. Aşa mi se pare".

Kim Clijsters a fost completată de un alt fost mare campion, Mats Wilander: "Şi mie îmi aminteşte de tine, Kim". Wilander a spus despre Simona Halep şi că este versiunea feminină a lui Novak Djokovici. De altfel, Simona Halep este şi pregătită de fostul antrenor al lui Kim Clijsters, Wim Fissette.

Jucătoarea belgiană a pierdut finalele de la Roland Garros, în 2001 şi în 2003. În prima a fost învinsă de americanca Jennifer Capriati, 10-12 în decisiv, iar apoi a cîştigat doar 4 gameuri în confruntarea cu Justine Henin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
roadster1988
roadster1988  •  07 Iunie 2014, 07:55

nu se putea ca cei de la gsp sa nu-i traga o limbuta blatistlui hagi?ma mir cum de inca interlopul jiji nu si-a dat cu parerea despre machedoanca si despre cat a sprijinit-o el in cariera.

blaugrana.
blaugrana.  •  06 Iunie 2014, 19:32

Da, joaca la fel, numai ca cu alta viteza.

skorpyo
skorpyo  •  06 Iunie 2014, 19:14

Dragi "jurnalisti" chiar vă este imposibil să vă opriți în a ne demonstra obsesiv că sunteti cu adevarat retardati ?! Pe adversara Simonei o cheama Sharapova si vine din Rusia, spre deosebire de voi ea nu s-a născut la botul calului pentru ca mai apoi să aibă pretenții de jurnalisti sportivi..of Doamne, sunteti muuuuulte prea multi in tara asta și zi de zi ne respirati aerul degeaba...;(

Vezi toate comentariile (60)
Comentează