SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep explică schimbarea RADICALĂ din meciul cu Kerber: "Aş fi pierdut un alt meci mare"

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 14:32

Simona Halep s-a calificat azi în finala de la Australian Open după victoria incredibilă reuşită în faţa lui Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7.

  • Finala dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki va avea loc sâmbătă, de la ora 10:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Eurosport.

Românca a impresionat în meciul cu Kerber prin apetitul ofensiv etalat în special în momentele dificile ale partidei.

Cunoscută drept o jucătoare cu profil defensiv, Simona Halep a fost extrem de agresivă în meciul cu Kerber. Românca şi-a asumat riscuri, iar în setul decisv a dictat de nenumărate ori ritmul jocului, terminând meciul cu un număr impresionant de lovituri câştigătoare, 50.

Abordarea diferită a româncei a părut că o surprinde şi pe Kerber, care se aştepta ca Halep să se baricadeze în defesnivă. Nemţoaica a avut parte de o surpriză neaşteptată, fiind atacată furibund de Simona în decisiv. 

La conferinţa de presă de după meci, Simona Halep a explicat tactica adoptată în meciul cu Kerber: "Dacă aş fi fost din nou defensivă, aş fi pierdut un alt meci mare", a declarat românca, potrivit Treizecizero.ro.

Românca a fost criticată pentru jocul pasiv de care a dat dovadă în unele meciuri pe muchie de cuţit pierdute în trecut, cum ar fi ultimul act de la Roland Garros, cedat în faţa lui Ostapenko, dar şi înfrângerea din sferturile de finală de la Wimbledon, când a pierdut în faţa Johannei Konta.

Toate articolele despre victoria Simonei Halep cu Angelique Kerber:

1. FĂRĂ CUVINTE! Simona Halep a făcut meciul carierei! » ULUITOARE! LIDERUL MONDIAL MERGE ÎN FINALĂ! BRAVO, SIMONA HALEP!

2. VIDEO SENZAŢIONAL! Punctul turneului în meciul Simona Halep - Angelique Kerber: raliul-nebun din startul decisivului

3. Meci de foc în finala Australian Open » Locul 1 WTA se decide la Melbourne

4. Primele declaraţii ale Simonei Halep după meciul epic cu Angelique Kerber: "Încerc să fiu calmă, sunt mândră de ceea ce am realizat"

5. Aici s-a jucat totul! TOP 3 elemente-cheie ale victoriei Simonei Halep: care a fost slăbiciunea devenită armă

6. Cifrele spun tot! Simona Halep a dominat-o categoric pe Angelique Kerber » Număr impresionant de puncte câștigătoare

7. UNICĂ în istorie! Simona Halep e la un pas de o performanţă FABULOASĂ în finala cu Caroline Wozniacki de la Australian Open 

8.Opinie de Luminița Paul: "E timpul să-i dăm lui Cahill creditul adevărat, rotund, pentru ceea ce este Simona Halep azi"

9. SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Trece peste barajul mental? Meciul cu Wozniacki este o premieră pentru Simona Halep la Australian Open

10. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Dezvăluiri din lojă! Omul din spatele Simonei Halep, declarație îndrăzneață : "Este gata să moară pe teren ca să câştige meciul"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
andrei.33
andrei.33  •  25 Ianuarie 2018, 21:23

Victorie!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Ianuarie 2018, 17:39

cand trece peste complexul fricii de victorie si relaxarii cand ajunge in situatii favorabile atunci Simna va deveni imbatabila. cele mai proaste momente ale ei au fost cand avea totul sub control..la 5-0 setul 1 respectiv 5-3 si 5-4 setul 3. lupta lupta si cand trebuie sa serveasca pentru set/meci parca se taie.

spinoza
spinoza  •  25 Ianuarie 2018, 15:33
Postat de indolentu pe 25 Ianuarie 2018, 15:26

acu vine tihiprostalau cu campioana mondiala ai rabdare

Hahahahaha! Tare asta! Bravo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează