SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Dezvăluiri din lojă! Omul din spatele Simonei Halep, declarație îndrăzneață : "Este gata să moară pe teren ca să câştige meciul"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 12:46

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în finala de la Australian Open. A învins-o pe Angelique Kerber, locul 16 WTA, scor 6-3, 4-6, 9-7, și va juca sâmbătă dimineață, de la ora 10:30, în direct pe GSP.RO și în transmisiune directă pe Eurosport, cu daneza Caroline Wozniacki (2 WTA).

Virgina Ruzici, managerul Simonei Halep și fostă câștigătoare de Grand Slam, a vorbit despre jocul cu Angelique Kerber și despre atuurile ei.

"Simona refuză să piardă. Este gata să moară pe teren ca să câştige meciul. Asta e genetic. Simona a fost dintotdeauna o mare, mare luptătoare. De când a devenit numărul 1 mondial a trecut la o altă dimensiune, din punct de vedere al jocului şi psihologic. Acum are o nouă ocazie de a câştiga un turneu de Grand Slam, după ce a pierdut acea finală la Roland Garros. Asta o motivează şi mai mult și îi dă acea dorinţă de a nu ceda, cu orice chip.

Înţeleg că glezna nu este complet refăcută, dar cu siguranţă că Simona va avea timp să se calmeze puţin. Cred că va avea încrederea necesară. Este o judecătoare care are această capacitate de a se reface repede. Cred că are potenţialul de a îşi ridica din nou nivelul pentru a câştiga această finală", a declarat Virginia Ruzici pentru Europa FM.

Toate articolele despre victoria Simonei Halep cu Angelique Kerber:

1. FĂRĂ CUVINTE! Simona Halep a făcut meciul carierei! » ULUITOARE! LIDERUL MONDIAL MERGE ÎN FINALĂ! BRAVO, SIMONA HALEP!

2. VIDEO SENZAŢIONAL! Punctul turneului în meciul Simona Halep - Angelique Kerber: raliul-nebun din startul decisivului

3. Meci de foc în finala Australian Open » Locul 1 WTA se decide la Melbourne

4. Primele declaraţii ale Simonei Halep după meciul epic cu Angelique Kerber: "Încerc să fiu calmă, sunt mândră de ceea ce am realizat"

5. Aici s-a jucat totul! TOP 3 elemente-cheie ale victoriei Simonei Halep: care a fost slăbiciunea devenită armă

6. Cifrele spun tot! Simona Halep a dominat-o categoric pe Angelique Kerber » Număr impresionant de puncte câștigătoare

7. UNICĂ în istorie! Simona Halep e la un pas de o performanţă FABULOASĂ în finala cu Caroline Wozniacki de la Australian Open

8. Opinie de Luminița Paul: "E timpul să-i dăm lui Cahill creditul adevărat, rotund, pentru ceea ce este Simona Halep azi"

9. SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Trece peste barajul mental? Meciul cu Wozniacki este o premieră pentru Simona Halep la Australian Open

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  25 Ianuarie 2018, 15:54

Chiar de nu va castiga finala, Simona este pe un drum fara de intoarcere. Mai prost ca astazi nu va putea juca. Ascendenta ei este evidenta. Anul acesta poate fi al ei din multe puncte de vedere. Sa-i uram multa, multa sanatate si putere de refacere.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează